Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Kunstensector vraagt snelle en efficiënte steunmaatregelen door inflatie: “Onmiddellijk actie nodig”

Stijgende energieprijzen, stijgende lonen en duurdere bouwkosten. Zoals de hele samenleving voelt de kunstensector de verregaande gevolgen van de inflatie. Belangenbehartiger Overleg Kunstenorganisaties (oKo) trekt aan de alarmbel bij de diverse overheden (lokaal, gewestelijk, federaal en Europees). Om erger te voorkomen en onze maatschappelijke cultuuropdracht te vrijwaren, is nu onmiddellijk actie nodig, luidt het vrijdag in een persbericht.

  1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
    Spaargids.be

    PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

    Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.