VDS
Volledig scherm
© VDS

Kunnen we al coronamaatregelen versoepelen? “Sluitingsuur en beperkingen op evenementen zouden kunnen versoepelen, maar eerst nog even piek afwachten”

Het stijgend aantal besmettingen wordt niet langer gevolgd door een stijgend aantal opnames op intensieve zorg. “Met deze variant van het coronavirus ziet de toekomst er beter uit wat betreft de druk op de intensieve zorg”, klinkt het dan ook bij UZ Gent. Vrijdag vindt een nieuw Overlegcomité plaats. Is het tijd voor versoepelingen? Viroloog Steven Van Gucht blikt vooruit bij ‘VTM Nieuws’. 

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Dit is de coronabarometer waarover het Overlegcomité zich vandaag buigt: sluitingsuur horeca weer op tafel en supporteren in voetbalstadion kan weer
  PREMIUM

  Dit is de coronabaro­me­ter waarover het Overlegco­mité zich vandaag buigt: sluitings­uur horeca weer op tafel en supporte­ren in voetbalsta­di­on kan weer

  Dansen op een festivalweide of supporteren voor een voetbalploeg kan - onder strikte voorwaarden - zelfs in hoogste alarmfase. Vrijetijdsactiviteiten - lees: een toneelclub, de jeugdbeweging of een voetbaltraining - mogen bijna weer als ‘vanouds’ doorgaan, mits een mondmasker en een beperking hier en daar. Dit is de coronabarometer waarmee coronacommissaris Pedro Facon vandaag naar het Overlegcomité trekt.