Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

Kunnen kappers dan toch heropenen? Voorstel krijgt steun van politiek

Vanuit politieke hoek komt er steun voor het voorstel om kappers en andere niet-medische contactberoepen te openen vanaf 13 februari. Zo zal Vlaams minister van Economie Hilde Crevits (CD&V) het Overlegcomité vrijdag adviseren om de niet-medische contactberoepen te laten heropenen. Ook coalitiepartners Open Vld en N-VA toonden zich positief over een mogelijke heropening.

 1. Ontbijten met HLN-lezer Frédéric Veraghaenne (52): “Ik mag wedstrijden organiseren voor de beste voetballers ter wereld”

  Ontbijten met HLN-lezer Frédéric Veraghaen­ne (52): “Ik mag wedstrij­den organise­ren voor de beste voetbal­lers ter wereld”

  In onze rubriek ‘Ontbijt met lezer’ steken we dit weekend de taalgrens over en belden in Namen aan bij Frédéric Veraghaenne (52). Hij woont samen met de 18 jaar jongere Céline. Ze kennen elkaar ook al 18 jaar, maar zijn pas sinds twee jaar een koppel. “Céline houdt me jong. Ook professioneel werk ik met een jong team, waardoor ik mijn frisse kijk behoud”, zegt Frédéric, die Directeur Operaties is bij de Belgische Voetbalbond.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfestival
  Play

  Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfesti­val