Chokri Mahassine.
Volledig scherm
Chokri Mahassine. © Borgerhoff

Kritiek op Pukkelpop uit muzieksector zelf: "Chokri is het slachtoffer van zijn eigen hoogmoed”

“Pukkelpop heeft zijn hand overspeeld en Chokri Mahassine heeft daarin een verpletterende verantwoordelijkheid.” Die felle kritiek komt van Eric Smout, programmator van OLT Rivierenhof in Antwerpen en coördinator van muziekcentrum Democrazy in Gent. In een open brief op Facebook schrijft Smout dat Pukkelpop zowel de muzieksector als de fans in de steek heeft gelaten.

380 reacties

 • Gunther Bodomin

  2 jaar geleden
  Neem een voorbeeld aan Alcatraz festival; gaat gewoon door, en is in regel met de voorwaarden van de overheid. Iedereen die tijdens het festival een extra PCR test moet doen, kan terecht in het testcentrum aan de Expo van Kortrijk, vanaf 8u 's morgens.
 • Ronny Ooijen

  2 jaar geleden
  Ferdinand Nuyts, bij El Kaouakibi hoorde we een politicus die beweerde dat er niet met geld is gesmeten en dat de organisatie ten behoeve van de jongeren moest blijven bestaan. Maar enkele dagen later bleek het weer zever van De Wever te zijn. Overigens, die honderdduizenden euro's belastinggeld waarvoor volksvertegenwoordiger BDW al jaren niets presteert (aanwezig zijn op het werk is al teveel gevraagd) mag hij ook houden. Zowel hij als u vinden dat wel normaal.
 • Dan Midden

  2 jaar geleden
  heeft slechts 7 miljoen op de lopende rekening staan dus kon er gerust 2.3 miljoen extra bij... sossen en geld, het blijft een probleem
 • rita vdbergh

  2 jaar geleden
  Wie festivals levensnoodzakelijk vindt moet zelf maar iets meer voor het ticket betalen. Niemand van mijn kinderen gaat op reis of naar festivals ze werken allemaal voor de gemeenschap en staan zelf nooit aan de kassa. Stoppen met uitdelen van centen aan de pret economie, ze zijn allemaal na enkele jaren miljonair of multimiljonair een teken dat er wel iets mis is in het uitdelen van subsidies. Welke meerwaarde heeft die sector zo exuberant moeten vergoed worden en bij geen belasting betalen.
 • Rene Dillen

  2 jaar geleden
  is ook ooit politieker geweest weet dus de weg naar waar de kassa staat ! schandalig dit met belastinggeld sponseren .