Chokri Mahassine.
Volledig scherm
Chokri Mahassine. © Borgerhoff

Kritiek op Pukkelpop uit muzieksector zelf: "Chokri is het slachtoffer van zijn eigen hoogmoed”

“Pukkelpop heeft zijn hand overspeeld en Chokri Mahassine heeft daarin een verpletterende verantwoordelijkheid.” Die felle kritiek komt van Eric Smout, programmator van OLT Rivierenhof in Antwerpen en coördinator van muziekcentrum Democrazy in Gent. In een open brief op Facebook schrijft Smout dat Pukkelpop zowel de muzieksector als de fans in de steek heeft gelaten.

380 reacties

 • Gunther Bodomin

  6 maanden geleden
  Neem een voorbeeld aan Alcatraz festival; gaat gewoon door, en is in regel met de voorwaarden van de overheid. Iedereen die tijdens het festival een extra PCR test moet doen, kan terecht in het testcentrum aan de Expo van Kortrijk, vanaf 8u 's morgens.
 • Ronny Ooijen

  6 maanden geleden
  Ferdinand Nuyts, bij El Kaouakibi hoorde we een politicus die beweerde dat er niet met geld is gesmeten en dat de organisatie ten behoeve van de jongeren moest blijven bestaan. Maar enkele dagen later bleek het weer zever van De Wever te zijn. Overigens, die honderdduizenden euro's belastinggeld waarvoor volksvertegenwoordiger BDW al jaren niets presteert (aanwezig zijn op het werk is al teveel gevraagd) mag hij ook houden. Zowel hij als u vinden dat wel normaal.
 • Dan Midden

  6 maanden geleden
  heeft slechts 7 miljoen op de lopende rekening staan dus kon er gerust 2.3 miljoen extra bij... sossen en geld, het blijft een probleem
 • rita vdbergh

  6 maanden geleden
  Wie festivals levensnoodzakelijk vindt moet zelf maar iets meer voor het ticket betalen. Niemand van mijn kinderen gaat op reis of naar festivals ze werken allemaal voor de gemeenschap en staan zelf nooit aan de kassa. Stoppen met uitdelen van centen aan de pret economie, ze zijn allemaal na enkele jaren miljonair of multimiljonair een teken dat er wel iets mis is in het uitdelen van subsidies. Welke meerwaarde heeft die sector zo exuberant moeten vergoed worden en bij geen belasting betalen.
 • Rene Dillen

  6 maanden geleden
  is ook ooit politieker geweest weet dus de weg naar waar de kassa staat ! schandalig dit met belastinggeld sponseren .
 1. Station Brussel-Noord geëvacueerd vanwege gaslek, ook bus- en tramverkeer verstoord
  Play
  Schaarbeek

  Station Brus­sel-Noord geëvacu­eerd vanwege gaslek, ook bus- en tramver­keer verstoord

  Het station Brussel-Noord is kort voor de middag geëvacueerd vanwege een gaslek. Iedereen die in het station aanwezig is, kreeg de opdracht om zo snel mogelijk het station te verlaten. “We vragen aan iedereen om de omgeving te vermijden”, zegt politiewoordvoerster Audrey Dereymaeker. “Het is nog niet duidelijk hoelang de interventie zal duren maar voorlopig rekenen we op anderhalf uur.”
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.