Joel Hoylaerts - Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts - Photo News

Kritiek op Kansspelcommissie: "Het Unizo van de goksector"

"De Kansspelcommissie beschermt gokkers onvoldoende", stellen verslavingsexperts. Volgens hen faciliteert de overheidsinstelling de goksector eerder dan dat ze die controleert.

12 reacties

 • Lawrence Van Damme

  3 jaar geleden
  De kansspelcommissie belast gokkers die eens winnen. Dus mensen met gokproblemen mogen de momenten dat ze dan toch eens geluk hebben en wat winnen belastingen betalen over die gewonnen bedragen. Beschermen van de gokkers noemen ze dat, komaan zeg.
 • Karel Van Beeck

  4 jaar geleden
  Reclame op tv voor te gokken. Reclame op shirts voor te gokken. Hoeveel zwart geld kunnen de gokkantoren versluizen. Dat ze dat maar eens uitpluizen i.p.v. de burger te pesten.
 • rik lagrou

  4 jaar geleden
  ik zie in Brussel krantenwinkels met een nieuw soort gokautomaat . dat is veel erger dan gekende organisatie -sommige doen gans hun uitkering daar aan vooral mensen die zelfs nog niet correct kunnen lezen en die kan je niet bereiken en word zonder stop meer 100 euro in 1uur Natuurlijk is ook aan ons om mensen rondom (familie)naar hulpcentra samen te gaan voor te laat is
 • André Van der Poorten

  4 jaar geleden
  Ik wordt ook ziek van reclame voor gokken ! Gezien in onmiddelijke omgeving wat gokken aanricht !!!!!
 • Roberts Jones

  4 jaar geleden
  Jammer dat ik hier niks lees van Marc Callu. Deze man was dé specialist wat kansspelen betrof bij de vroegere Gerechtelijke Politie van Brussel. Hij zou tenminste een zinnige commentaar kunnen leveren over deze problematiek.