Kris Peeters (CD&V).
Volledig scherm
Kris Peeters (CD&V). © BELGA

Kris Peeters wil over inhoud debatteren: "Moddercampagnes kunnen we missen als kiespijn"

Antwerps CD&V-lijsttrekker Kris Peeters, ook federaal vicepremier, betreurt in een reactie aan de VRT het schouwspel rond het ondertussen ex-kartel Samen. Peeters wil dat de verkiezingscampagne naar eigen zeggen over inhoud gaat.

19 reacties

 • Werner Van der Kelen

  5 jaar geleden
  Wat een hypocriet, hij vindt het spijtig dat het kartel gesprongen is zegt hij in het nieuws van 1300 uur, misschien van partij veranderen Peeters, ga bij groen man, bij de andere hypocrieten dan kan je ook met modder gooien
 • Eddy vandeweyer

  5 jaar geleden
  Philomena Vanderweyen: zoiets noemt men, verrotting politiek of riool politiek zoals men verkiest. De andere partijen moeten zich dringend gaan herbronnen t.o.v. NVA. De volgende partijen die zij in het zicht hebben om proberen te liquideren zijn Groen en CD&V , het mag ondertussen duidelijk zijn dat de partijen met een sociaal gelaat hun vijanden zijn.
 • Willy Scholaart

  5 jaar geleden
  dus MIJNHEER PETERS de waarheid zeggen noemt gij moddercampagne, dat zegt zeer veel over uzelf en uw partij, stap AUB ook maar op samen met nog zeeeeeeer veel andere.
 • Johan Broekmans

  5 jaar geleden
  Ik noem dat geen moddergevecht. Ik noem dat ' de waarheid komt aan het licht'.
 • vicky vanderweyen

  5 jaar geleden
  Wat mij opvalt is ,sinds de NV-A mee aan de macht is er meer en meer aan smerige politiek gedaan wordt,ze hebben geen andere keuze anders lopen potentiële kiezers opnieuw naar het VB.
 1. “Dood aan S.”: drugsmaffia viseert Antwerps koppel en ontvoert per vergissing onschuldige buurman
  PREMIUM
  Antwerpen/Wilrijk

  “Dood aan S.”: drugsmaf­fia viseert Antwerps koppel en ontvoert per vergissing onschuldi­ge buurman

  De Antwerpse politie heeft donderdagochtend rond 5 uur twee Nederlanders (20 en 25 jaar) gearresteerd die op het punt stonden een aanslag te plegen tegen een woning op de Boomsesteenweg in Wilrijk. De bewoner en zijn partner zijn sinds enkele weken aangeschoten wild in het drugsmilieu. Criminelen ontvoerden per vergissing zelfs een onschuldige buurman om hun verloren lading cocaïne te recupereren.
 2. Mama van overleden baby Omélie op zoek naar verloren ketting met as van zoontje: “Grote emotionele waarde voor mij”
  Eernegem

  Mama van overleden baby Omélie op zoek naar verloren ketting met as van zoontje: “Grote emotionele waarde voor mij”

  Eind augustus vorig jaar verloor Alexandra Bouckhuyt (24) uit Eernegem haar zoontje Omélie. Het jongetje stierf tijdens zijn middagdutje bij de onthaalmoeder, amper acht maanden oud. Het onderzoek naar het overlijden loopt nog steeds. Alexandra liet een kettinkje maken met de as van haar zoontje in verwerkt, maar verloor die woensdag. Ze is nu op zoek naar de vinder.