Kris Peeters (CD&V).
Volledig scherm
Kris Peeters (CD&V). © BELGA

Kris Peeters wil over inhoud debatteren: "Moddercampagnes kunnen we missen als kiespijn"

Antwerps CD&V-lijsttrekker Kris Peeters, ook federaal vicepremier, betreurt in een reactie aan de VRT het schouwspel rond het ondertussen ex-kartel Samen. Peeters wil dat de verkiezingscampagne naar eigen zeggen over inhoud gaat.

19 reacties

 • Werner Van der Kelen

  5 jaar geleden
  Wat een hypocriet, hij vindt het spijtig dat het kartel gesprongen is zegt hij in het nieuws van 1300 uur, misschien van partij veranderen Peeters, ga bij groen man, bij de andere hypocrieten dan kan je ook met modder gooien
 • Eddy vandeweyer

  5 jaar geleden
  Philomena Vanderweyen: zoiets noemt men, verrotting politiek of riool politiek zoals men verkiest. De andere partijen moeten zich dringend gaan herbronnen t.o.v. NVA. De volgende partijen die zij in het zicht hebben om proberen te liquideren zijn Groen en CD&V , het mag ondertussen duidelijk zijn dat de partijen met een sociaal gelaat hun vijanden zijn.
 • Willy Scholaart

  5 jaar geleden
  dus MIJNHEER PETERS de waarheid zeggen noemt gij moddercampagne, dat zegt zeer veel over uzelf en uw partij, stap AUB ook maar op samen met nog zeeeeeeer veel andere.
 • Johan Broekmans

  5 jaar geleden
  Ik noem dat geen moddergevecht. Ik noem dat ' de waarheid komt aan het licht'.
 • vicky vanderweyen

  5 jaar geleden
  Wat mij opvalt is ,sinds de NV-A mee aan de macht is er meer en meer aan smerige politiek gedaan wordt,ze hebben geen andere keuze anders lopen potentiële kiezers opnieuw naar het VB.
 1. De jongste kerncentrales nog meer verlengen of toch maar de oudste? Regering bekijkt 3 scenario’s om stroomtekort vanaf 2025 te vermijden, maar wil Engie mee?
  PREMIUM

  De jongste kerncentra­les nog meer verlengen of toch maar de oudste? Regering bekijkt 3 scenario’s om stroomte­kort vanaf 2025 te vermijden, maar wil Engie mee?

  De federale regering bekijkt vandaag hoe ze het voorspelde stroomtekort in de winters van 2025, 2026 en 2027 gaat tegenhouden. Gaat ze de jongste of de oudste kerncentrales langer openhouden, door ze in de zomer wat vaker af te zetten? Maar de grote vraag is vooral: draait Engie bij? “Wij zijn niet verantwoordelijk voor de bevoorradingszekerheid, dat is de overheid.”