Marc De Roeck
Volledig scherm
© Marc De Roeck

Kraan valt op leegstaand appartementsgebouw in Boom

Op de Heldenplaats aan de kaaien in Boom is deze ochtend tijdens werkzaamheden een mobiele kraan gekanteld en met de arm op een leegstaand gebouw terechtgekomen. Dat zegt de lokale politie van de zone Rupel. Er vielen geen gewonden en de schade valt mee, aangezien het gebouw in kwestie sowieso zou worden afgebroken.

5 reacties

 • sus Harzé

  5 jaar geleden
  spijtige fout alweer , gelukkig zonder gewonden
 • Eric Leynen

  5 jaar geleden
  Duidelijk te zien wel afgestempeld maar niet uitgeschoven
 • Marc Geerts

  5 jaar geleden
  Onbekwaam personeel. Focussen !!!!
 • Thierry Vansweevelt

  5 jaar geleden
  Bouw nog wat in de hoogte...
 • Nicky Bud

  5 jaar geleden
  Duidelijke fout van de machinist: de stempels aan de rechterkant van de kraanwagen zijn niet ver genoeg (zelfs helemaal niet) uitgeschoven, want de wagen staat bijna tegen de muur. Normaal zouden deze stempels 1,5 m uitgeschoven moeten zijn, voor dat type kraan. ALTIJD !! Aan de stempelkussens is te zien dat deze op dezelfde hoogte als de banden geplaatst zijn, dus recht onder de kraan.
 1. Op zijn 17de al betrokken bij dodelijke steekpartij, nu zelf in levensgevaar: beruchte Yassin B. (28) kan niet uit de problemen blijven
  PREMIUM

  Op zijn 17de al betrokken bij dodelijke steekpar­tij, nu zelf in levensge­vaar: beruchte Yassin B. (28) kan niet uit de problemen blijven

  Op het Groeningerplein in hartje Borgerhout is zaterdagavond rond 22 uur een zwaar incident gebeurd tussen de zaakvoerder van een nieuwe snackbar en een kennis. Het incident escaleerde waarop iemand een mes trok en Yassin B. (28) neerstak. De man werd geraakt in de buik en is in levensgevaar afgevoerd naar het ziekenhuis. Nog twee anderen raakten lichtgewond. Het zwaargewonde slachtoffer kwam al talloze keren in contact met het justitie. Een reconstructie van zijn turbulente leven.
  Antwerpen, Borgerhout