Volledig scherm
© THINKSTOCK

Koppels krijgen maand bedenktijd na echtscheiding

ScheidenAls de rechter een echtscheiding op grond van onderlinge toestemming heeft uitgesproken, zal het in de toekomst nog steeds mogelijk zijn om hoger beroep aan te tekenen wanneer beide partijen zich kort nadien verzoend hebben. Dat wetsvoorstel van Sonja Becq (CD&V) werd vandaag unaniem aanvaard in de Kamercommissie Justitie.

 1. IN KAART. Besmettingen stijgen vooral in Limburg, ziekenhuisopnames in Oost- en West-Vlaanderen. Bekijk hier de situatie in uw regio
  2802

  IN KAART. Besmettin­gen stijgen vooral in Limburg, ziekenhuis­op­na­mes in Oost- en West-Vlaanderen. Bekijk hier de situatie in uw regio

  Het aantal coronabesmettingen en ziekenhuisopnames in ons land neemt weer toe. Vooral in Vlaanderen zien we nu stijgingen: Limburg registreert het grootste aantal nieuwe infecties met Covid-19 ten opzichte van de week ervoor. De ziekenhuisopnames tonen dan weer vooral stijgingen in Oost- en West-Vlaanderen. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
 2. LIVE. Vlaanderen "op schema" om tegen eind deze maand in elk woonzorgcentrum te vaccineren
  205

  LIVE. Vlaanderen "op schema" om tegen eind deze maand in elk woonzorg­cen­trum te vaccineren

  Het aantal ziekenhuisopnames en dagelijkse besmettingen met het coronavirus stijgt weer in België. Virologen maken zich steeds meer ongerust over de opmars van de besmettelijkere varianten van het virus en vrezen dat de derde golf voor de deur staat. Onderwijsexpert Dirk Van Damme wil daarom dat de scholen sluiten om een verdere verspreiding bij kleuters en kinderen te stoppen. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 1. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen

 2. 91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf
  Play

  91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf