Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Thinkstock

Koppel uit Waregem slaat dochter (16) met riem in gezicht “omdat ze te westers is”

De politie van Waregem heeft een Tunesisch echtpaar opgepakt wegens huiselijk geweld. De vader (49) en moeder (39) zouden hun vier kinderen zwaar mishandeld hebben omdat ze zich te westers gedroegen. De 16-jarige dochter kreeg klappen in het gezicht met een riem en liep daarbij zware verwondingen op. Dat meldt Focus WTV.

343 reacties

 • Sylvain Vlerick

  4 jaar geleden
  Diane Bernaerts jij moet toch dringend eens bij een dokter langs hoor (on)mens en neem die chantal gerust maar mee !
 • Chris Devlaeminck

  4 jaar geleden
  De kinderen van zestien, acht, drie en één jaar zijn intussen geplaatst. Dat is al één goede maatregel. Nu nog die ouders terug naar Tunesië sturen zonder kinderen. Ze hebben blijkbaar heimwee naar hun vroegere cultuur.
 • Joella de Pan

  4 jaar geleden
  Bij zulke vreselijke dingen vraag ik mij altijd af hoe in dit geval de ouders zouden reageren als dat bij hun gebeurd of ze üperhaupt wel weten wat ze doen en hoeveel pijn het bij een kind doet
 • Danny Stoffel

  4 jaar geleden
  Onzen theo fixt da wel.....
 • Jef Lois

  4 jaar geleden
  Diane Bernaerts vraag me af of jij een moeder bent want anders is jou reactie totaal niet te begrijpen. Jij kan Chantal bijna een hand geven een kind mishandelen kan men NOOIT goedkeuren en dan nog slaan met een riem in het gezicht onbegrijpelijk. Je doet alsof dit niet erg is want volgens jou zijn er "ergere gevallen" ik vraag me af of jezelf wel weet wat je schrijft maar je reactie zegt zeer veel over jou als mens.