Photo News / RV
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News / RV

Koning huldigt deze mensen die het verschil maken: “Ze zijn een rijkdom voor ons land”

Acht landgenoten zijn gisteren tot helden uitgeroepen. Officieel, zelfs: ze kregen een huldiging op het paleis door koning Filip. Mensen die met kleine daden een groot verschil maken, konden voorgedragen worden bij BE Heroes. Zoals deze vier, die elke dag superman of -vrouw zijn - al is het maar door voor vogeltjes te zorgen.

4 reacties

 • pierre samaey

  1 maand geleden
  Dit is gelijk een waardering voor alke mensen die iedere dag klaarstaan voor te helpen. Dit is bij iedere uitreiking zo, men kan niet iedereen persoonlijk huldigen.
 • Gerda Haubourdyn

  1 maand geleden
  Geef dan ook maar aan alle verplegend personeel zo een hulde.
 • Frans Faes

  1 maand geleden
  Met de moed van deze mensen heeft het land niks te maken! Er zijn nog massa's mensen die andere mensen helpen. Koninklijke pr. Lol
 • leen hanssens

  1 maand geleden
  Jullie moesten eens weten hoeveel mensen er zijn die anderen helpen.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?