Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

Kom op tegen Kanker en Eén roepen voor de allerlaatste keer op om massaal rosse muntjes in te zamelen

Kom op tegen Kanker en VRT-televisiezender Eén roepen voor een laatste keer op om massaal "ros geld" in te zamelen tegen kanker. 

3 reacties

 • johny vanderlinden

  2 jaar geleden
  We zullen ze moeten in de brievenbus gieten, de meeste kantoren zijn nog enkel open op afspraak of zijn onbemand.
 • Jan Kerkhof

  2 jaar geleden
  klein probleempje: het enige KBC-kantoor in mijn buurt is een volledig onbemand kantoor waar KBC-klanten enkel de beschikking hebben over automaten om bankzaken te doen en waar bijgevolg géén "rospot" staat... Wat dan???
 • Kris Kras

  2 jaar geleden
  En gaan ze daarna eens actie voeren voor alk die andere vergeten zwaar chronische zieken?
 1. Oppositie pakt De Wever hard aan over PFOS, maar die weert zich: “Als in het verslag had gestaan dat de volksgezondheid bedreigd was, dan had niemand mij tegengehouden”
  Antwerpen

  Oppositie pakt De Wever hard aan over PFOS, maar die weert zich: “Als in het verslag had gestaan dat de volksge­zond­heid bedreigd was, dan had niemand mij tegengehou­den”

  De extra gemeenteraad over PFOS die op initiatief van PVDA in Antwerpen was bijeengeroepen, draaide uit op een taaie brok. “Ik trek al drie gemeenteraden aan de alarmbel over PFOS, maar telkens stuurt de meerderheid ons met een kluitje in het riet. Ik word er moedeloos van”, zo haalde Peter Mertens (PVDA) uit.