Het bizarre voorval gebeurde begin deze week in Solre-sur-Sambre (Erquelinnes), op de grens met Frankrijk.
Volledig scherm
Het bizarre voorval gebeurde begin deze week in Solre-sur-Sambre (Erquelinnes), op de grens met Frankrijk. © Wikipedia

Knaagdier vreet aan vingers van pasgeboren baby in Waals dorpje

BinnenlandIn een dorpje in Henegouwen onderzoekt het parket de verminking van een pasgeboren baby door een knaagdier. Het meisje, pas zeven weken oud, raakte één vinger bijna volledig kwijt en ook drie andere vingers zijn aangevreten.

26 reacties

 • dorine pattyn

  3 jaar geleden
  Jammer voor dat kindje , meter slaapt door het huilen van da kindje . Ongelooflijk maar het kan , sommige vallen in slaap bij een tattoo op het gezicht .
 • censor

  3 jaar geleden
  Best dat het geen wolf was....beterschap voor dit kindje..
 • Leen Struyven

  3 jaar geleden
  Als de zoon van de meter, door zijn koptelefoon de baby tot boven hoort huilen en de meter die er vlak naast ligt te “slapen” niet, stel ik mij hier toch serieuze vragen bij! !! Ocharme dat onschuldig baby’tje!!!
 • jan janssens

  3 jaar geleden
  Dat is zoals bij de Marter,ze richten jaarlijks waarschijnlijk voor een hoop geld schadevtoe aan wagens maar blijven beschermd
 • Anja Marinud

  3 jaar geleden
  waarom toch nog een kindje op de wereld zetten? al drie onder toezicht vd kinderbescherming... ocharme dat kindje..
 1. LIVE. Crisiscentrum: “Coronacijfers nog steeds in vakantiestemming, maar opletten voor Deltavariant”
  7

  LIVE. Crisiscen­trum: “Coronacij­fers nog steeds in vakantie­stem­ming, maar opletten voor Deltavari­ant”

  Het aantal coronapatiënten in de Belgische ziekenhuizen is nog altijd stevig aan het afnemen. Ook het aantal nieuwe besmettingen blijft dalen en intussen heeft al meer dan de helft van de Belgen minstens één prik gekregen. Vandaag buigt het Overlegcomité zich opnieuw over de coronamaatregelen. Vooral voor de horeca is het uitkijken naar verdere versoepelingen. Volg al het nieuws over het coronavirus in onze liveblog.
 2. Meer verontrustende thuissituaties bij kinderen en jongeren in 2020
  2

  Meer verontrus­ten­de thuissitua­ties bij kinderen en jongeren in 2020

  Het aantal verontrustende thuissituaties bij kinderen en jongeren is vorig jaar gestegen in vergelijking met een jaar eerder. Vooral het aantal situaties dat met hoogdringendheid wordt behandeld nam sterk toe. "Het is duidelijk dat corona de veerkracht van gezinnen in een kwetsbare situatie onder druk zet, maar we geloven dat intensieve samenwerking en ondersteuning gezinnen nu kan helpen", zegt Niels Heselmans, woordvoerder van het Agentschap Opgroeien.