Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kloof tussen aantal geleverde vaccins en toedieningen groeit door "transitiefase"

De kloof tussen het aantal vaccins dat aan ons land werd geleverd en het aantal dat al effectief werd toegediend is de voorbije weken nog toegenomen. "We zitten in een transitiefase door de opstart van de vaccinatiecentra en de kinderziekten van het uitnodigingssysteem", zegt Dirk Ramaekers, het hoofd van de taskforce. Het is de bedoeling dat verschil de komende weken weer te beperken.

39 reacties

 • Arens Luc

  1 maand geleden
  Hoe langer hoe meer dat dit lijkt op een bende amateurs. Begrijpen ze nu niet dat gans het land lijdt onder hun geklungel. Die voorraad in de frigo groeit alleen maar. Alhoewel ze in het begin van de campagne gezegd hadden dat geen enkele spuit ongebruikt mocht blijven. In de privé had je al lang je C4 gehad
 • marc van de poel

  1 maand geleden
  Als ze nu één locatie hadden gekozen, in plaats van de 200 nu, dan waren ze er zeker van dat het ganse zaakje in de soep zou lopen. Men had dat zaakje op gemeentelijk (of op district niveau) moeten organiseren. Elke burgemeester kan vlekkeloos de verkiezingen organiseren, en nu moet dat precies veel ruimer aangepakt worden. Tot eer en glorie van potverterende fraudeur Vandenbroecke, natuurlijk. Waarschijnlijk gaat hij hier (nog eens) plat op zijn gezicht. En wij zijn daar weer de dupe van.
 • Frank Colfs

  1 maand geleden
  Daar gaan we weer. Transitiefase. Hopelijk beseft men dat door het geklungel hier in Belgie vermijdbare slachtoffers zullen vallen.
 • luc verriest

  1 maand geleden
  Het blunderboek heeft een nieuwe naam : de transitiefase. Wie gelooft die mensen nog?
 • ronny meuris

  1 maand geleden
  Martin Maebe, de harde realiteit is dat we een heleboel mensen hebben die zich geroepen voelen om in de belangstelling te staan, maar in realiteit de handen niet uit de mouwen halen om dit op het terrein te verwezenlijken.
 1. Politie legt bijeenkomst van jongeren op Scheldekaaien stil: één arrestatie en vijf muziekboxen in beslag genomen
  Antwerpen

  Politie legt bijeen­komst van honderdtal jongeren op Schelde­kaai­en stil: één arrestatie en vijf muziek­boxen in beslag genomen

  De politie van Antwerpen heeft zaterdagavond een feestje met ruim honderd jongeren moeten stilleggen op de Scheldekaaien. Het was er al heel de dag druk, maar iets na 19 uur liep het volgens de politie toch iets uit de hand. Eén persoon is bestuurlijk aangehouden en vijf muziekinstallaties zijn in beslag genomen. Later op de avond werd er nog een persoon aangehouden en werden nog eens muziekinstallaties in beslag genomen.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil