Belga
Volledig scherm
© Belga

Klimaatprotest aan Europees Parlement: "België loopt achter, we mogen geen vijf jaar meer wachten"

KlimaatOp het plein voor het Europees Parlement hebben honderden mensen gedemonstreerd om meer moed en ambitie te eisen van België inzake het klimaatbeleid. Het publiek liet zich luid horen om de doelstelling van 1,5 graden opwarming van de aarde niet te overschrijden.

36 reacties

 • Marco Maerten

  3 jaar geleden
  Thomas Miller,wat Gore voorspelde,was zelfs nog onderschat. Op die 12 jaar tijd is het nog sneller gegaan dan hij durfde te voorspellen. Als u dat niet ziet(of is het:niet WILLEN zien),dan volgt u de actualiteit niet. Gelukkig lopen er nog mensen rond zoals ik die al heel hun leven wat basic leven,'t zou er anders nog erger voorgestaan hebben
 • Freddy De Vos

  3 jaar geleden
  Groot gelijk! Respect voor de actievoerders!
 • jammy cappon

  3 jaar geleden
  En allen met de bedrijfswagen naar de betoging, een beetje zoals van bezien die met zijn 10 jarige diesel gaat verkondigen dat dieselrijders vervuilers zijn
 • rene vreys

  3 jaar geleden
  WAT voor een dikke zever is dat ?
 • joan edi

  3 jaar geleden
  Ter vergelijking; in Wallonie betaalt men een Co-taks en in Vlaanderen niet ? het betaald bedrag zal waarschijnlijk de opwarming beletten in Wallonie, daarom zal Vlaanderen onder water komen te liggen ! Gesnopen ?
 1. Speurders nemen meer dan 100 DNA-stalen af bij mannen in onderzoek naar moord op juf Mieke
  PREMIUM
  Herentals

  Speurders nemen meer dan 100 DNA-sta­len af bij mannen in onderzoek naar moord op juf Mieke

  Meer dan honderd mannen hebben een DNA-staal moeten afgeven in het onderzoek naar de moord op juf Mieke Verlinden. Een bewijs dat de speurders zich nog altijd vastbijten in het onderzoek in de moord die nog altijd heel wat mensen beroert. De meer dan honderd tips leverden voorlopig nog niets op, net als het onderzoek naar de speciale schoenen die de dader droeg. “We doen er alles aan om de dader te vinden”, klinkt het bij het parket.
 1. Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlichte dag
  Play

  Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlich­te dag

 2. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken