Archieffoto van een klimaatbetoging in Gent.
Volledig scherm
Archieffoto van een klimaatbetoging in Gent. © Gianni Barbieux

Klimaatjongeren leggen morgen Europees parlement op de rooster en voeren donderdag actie

Europese klimaatjongeren gaan op donderdag 31 oktober actie voeren aan het Berlaymontgebouw, de zetel van de Europese Commissie in Brussel. De jongeren zullen er 'klimaatplanten' uitdelen aan de Europese beleidsmakers en hen een open brief voorlezen, meldt het youth climate action project vandaag.

5 reacties

 • Roy Coocks

  2 jaar geleden
  Merkwaardig dat die groene zielenpoten nooit op een woensdagnamiddag of op een zaterdag de boel op stelten gaan zetten.
 • Ronald Van Beneden

  2 jaar geleden
  Youth climate action project is één grote bende leugenaars gesponsord door de EU met de medewerking van Groen en andere linkse partijen met één doel onze maatschappij vernietigen. Betoog maar en maak de economie kapot voorwaar ik zeg U de beste en kortste weg naar de bedelstaf. Of beter gezegd het blindelings uitvoeren van een plan om hun toekomst te vernietigen door het misbruik van hun eigen onwetendheid.
 • jos robben

  2 jaar geleden
  hopelijk wordt er zeer hard opgetreden door de politie
 • gilbert dejonghe

  2 jaar geleden
  Wanneer gaat dat eens verboden worden ?Ze doen niets anders dan mensen pesten die van hun werk komen .
 • roger brouwers

  2 jaar geleden
  lang weekend in zicht voor die nietsnutten
 1. LIVE. Experimenteel coronamedicijn van AstraZeneca voldoet niet aan verwachtingen - Brusselse 41-plussers kunnen zonder afspraak J&J-vaccin krijgen tijdens twee nocturnes

  LIVE. Experimen­teel coronamedi­cijn van AstraZene­ca voldoet niet aan verwachtin­gen - Brusselse 41-plus­sers kunnen zonder afspraak J&J-vac­cin krijgen tijdens twee nocturnes

  Nu meer dan 8 op de 10 kwetsbare personen (65-plussers en risicopatiënten jonger dan 65 jaar) minsten één prik hebben gekregen en we ruim onder de vooropgestelde drempel van 500 bedden op intensieve zorg zitten, zijn afgelopen week tientallen versoepelingen ingegaan. Om de zomer in goede banen te leiden, gaf premier Alexander De Croo (Open Vld) vorige week wel nog tien basisregels mee. Volg al het nieuws over het coronavirus in onze liveblog.