Klimaatactivist opgepakt aan finish Luik-Bastenaken-Luik: "Elleboog mogelijk gebroken"

De klimaatactivist Wouter Mouton die u kent van zowel de Ronde van Vlaanderen als de finale in de Beker van België, probeerde ook tijdens Luik-Bastenaken-Luik een actie te voeren. Zijn doel was opnieuw om met een bedrukte witte t-shirt in beeld te verschijnen, maar dat is niet gelukt. De politie merkte Mouton op in de buurt van de finish en arresteerde hem.

  1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
    Livios

    Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

    Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.