Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Klanten bpost zullen ook in Kringwinkels pakjes kunnen verzenden en afhalen

De Kringwinkel Maasland opent donderdag in Maasmechelen en Maaseik, in de provincie Limburg, de eerste van een nieuwe reeks afhaalpunten. Voortaan zullen klanten van bpost dus ook in De Kringwinkel pakjes kunnen verzenden en afhalen. In 2022 zullen er in totaal 11 afhaalpunten en 9 pakjesautomaten openen in verschillende Vlaamse Kringwinkels.

 1. CEO van bpost over eindejaarsdrukte, beurskoers en wanpraktijken bij PostNL: “Valsspelers komen ermee weg. Dat is niet eerlijk”
  PREMIUM

  CEO van bpost over eindejaars­druk­te, beurskoers en wanpraktij­ken bij PostNL: “Valsspe­lers komen ermee weg. Dat is niet eerlijk”

  U mag op uw beide oren slapen: uw kerstcadeaus worden op tijd geleverd om een plekje onder de kerstboom te krijgen. Dat garandeert Dirk Tirez, sinds deze zomer CEO van bpost. Een uitgebreid gesprek over pakjes, eindejaarsdrukte, uitbuiting in de sector en een aandeel dat nog half zoveel waard is als de koers waartegen het in 2013 naar de beurs ging.
 2. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.