Zanger Stan Van Samang, archiefbeeld.
Volledig scherm
Zanger Stan Van Samang, archiefbeeld. © Kristof Ghyselinck

Klacht Stan Van Samang niet eerste klacht van BV over circulerende naaktfoto's

De klacht die zanger Stan Van Samang heeft ingediend bij de Brusselse onderzoeksrechter omdat er naaktbeelden van hem circuleren, is niet de eerste klacht in zijn soort. Meer dan een jaar geleden heeft een andere BV al klacht ingediend bij het parket Halle-Vilvoorde omdat ook van hem intieme foto's waren verspreid. Dat heeft Belga uit betrouwbare bron vernomen. Dat onderzoek zou nog steeds lopen, al is het niet duidelijk of er een rechtstreeks of onrechtstreeks verband is met de gelekte foto's van Stan Van Samang en nog twee andere BV's.

 1. Moeder van 15-jarige jongen die uit leven stapte door naaktfoto: “Was die foto er niet geweest, dan leefde Glenn nu nog”
  PREMIUM

  Moeder van 15-jarige jongen die uit leven stapte door naaktfoto: “Was die foto er niet geweest, dan leefde Glenn nu nog”

  “Spring voorzichtig om met intieme beelden”, waarschuwt zanger Stan Van Samang iedereen, en in het bijzonder de jeugd, nadat er naaktfoto’s van hem en andere BV’s circuleren via sociale media. Sandra Spitaels probeert jongeren al drie jaar te waarschuwen daarvoor. Haar zoon Glenn stapte in 2017 op 15-jarige leeftijd uit het leven nadat er een naaktfoto van hem werd verspreid. “Die ene foto heeft ons leven verwoest”, reageert ze.
 2. Peter Van de Veire reageert voor het eerst op gelekte naaktfoto’s: “Ik heb erover gepraat, ik heb geroepen, ik heb gehuild”
  Showbizz

  Peter Van de Veire reageert voor het eerst op gelekte naaktfoto’s: “Ik heb erover gepraat, ik heb geroepen, ik heb gehuild”

  MNM-presentator en VIER-gezicht Peter Van de Veire (48) heeft voor het eerst gereageerd op het feit dat er naaktfoto’s van hem gelekt zijn. Dat deed hij vanochtend in de ‘Grote Peter Van de Veire’-ochtendshow. “Ik heb getierd wat een gigantisch kalf ik ben geweest … Ik heb geleerd. Ik heb heel veel nagedacht. En nu heb ik ook gesproken. Om jou te laten nadenken. Over de gevolgen van wat er op dit moment gebeurt.”