Beeld van vorige week uit een Kinepolis-cinema in Antwerpen.
Volledig scherm
Beeld van vorige week uit een Kinepolis-cinema in Antwerpen. © BELGA

Kinepolis van plan om op 1 januari te heropenen, UGC gooit morgen al de deuren open

Kinepolis zal op 1 januari opnieuw de deuren openen, maakt de bioscoopketen woensdag bekend. De heropening is wel nog onder voorbehoud van de beslissing van het Overlegcomité en de publicatie van het koninklijk besluit. UGC, de op een na grootste bioscoopketen in België, verwelkomt al vanaf morgen/donderdag opnieuw bezoekers in zijn cinema’s, laat het bedrijf weten op Facebook. In de loop van de dag zal de programmatie weer worden aangevuld op de website.

14 reacties

 • Jean Donny

  1 jaar geleden
  Hopelijk hebben de mensen gezond verstand genoeg om er weg te blijven !
 • Calvin Stock

  1 jaar geleden
  Ik wed dat er wel nog meer maatregelen na een proces snel kunnen teruggedraaid worden. Het zou de regering sieren moesten ze dat voor (kunnen) zijn...
 • Gilbert Vermeersch

  1 jaar geleden
  Magnette was de valse mea culpa, hij keurt alles goed en zegt daarna dat de regering fout zat, geeft een echt dubbel gevoel. Een enorme kwakkel op het hoofd van minister van BZ A. Verlinden in de steek gelaten door haar collega’s alsook door de deelstaten.
 • luc vlemincx

  1 jaar geleden
  Goed zo, hoe rapper hoe liever en nu de volgende klachten bij de raad van state zodat de nutteloze en niet helpende maatregelen snel verdwijnen. Vrijheid.
 • Gino Di Giacomo

  1 jaar geleden
  Ze moesten zich schamen