Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Baert Marc

Kinderen onder 12 jaar mogen één hobby uitoefenen in kleinere bubbel

Er is een akkoord bereikt over de buitenschoolse activiteiten voor kinderen en jongeren. Kinderen onder 12 jaar mogen nog één hobby of vrijetijdsactiviteit uitoefenen. Dat is beslist op het onderwijsoverleg. Ook worden de bubbels kleiner. 

67 reacties

 • Chris Vernelen

  1 maand geleden
  Als de kinderen zoveel hobby mogen hebben ,doen dan alles maar open .Vroeger in onze jeugd hadden we maar ook 1 hobby en nu moeten er 4 of 5 hobbys hebben ,nooit genoeg .Ik ben het beu om al maanden thuis te zitten , denk liever aan de mensen die alles moeten dichthouden ,inplaats aan al die hobbys .Triestig ikke ,ikke.
 • Rudi De Man

  1 maand geleden
  Kinderen zijn de onderschatte bron van verspreiding. Zoals dokter Devroey terecht zei zouden alle na-schoolse activiteiten moeten verboden worden. Het alternatief is de scholen te sluiten...Zo gaan we Corona nooit onder controle krijgen...
 • oswald billiet

  1 maand geleden
  Ik denk dat het denkvermogen van sommige experten op hol geslagen is. Wie gaat zich nu inmengen in de leefwereld van kinderen en tieners en deze beperken? Dit is toch onzin. En die onzin is dat de angst voor besmetting die bij sommige experten een phobie aan het worden is. Laat de beleveniswereld van kinderen en tieners aub gerust !
 • gerrit defreyne

  1 maand geleden
  Zou men ook eens aandacht willen schenken aan de ouderen. Er zijn er reeds 20.000 overleden. Velen zitten in volstrekte eenzaamheid thuis te verkommeren. Maar blijkbaar hebben zij geen rechten meer en ook geen economische waarde meer. Hoog tijd om een ouderentechtencommissariaat te installeren.
 • Patrick Kelchtermans

  1 maand geleden
  Hoog tijd dat de +12 terug buiten mag komen voor een hobby. Je kan kinderen niet blijven opsluiten. De 'korte pijn' is al begonnen in oktober voor die mannen. Voor de jongsten wordt het wat strenger, maar ja, voorlopig zal het afwisselend moeten. Leg het trouwens maar uit aan de kinders dat zij niet mogen sporten terwijl ze op tv elke dag voetbal zien.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfestival
  Play

  Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfesti­val