Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © getty

Kind en Gezin wil inspirerende borstvoedingsverhalen in de verf zetten

Kind en Gezin lanceert naar aanleiding van de Internationale Week van de Borstvoeding de BV-BV's, bekende mensen die borstvoeding op een toffe, (h)echte, inspirerende manier in de kijker zetten en zo aanstaande ouders misschien wel inspireren om borstvoeding te geven. "Correcte informatie, steun uit de omgeving en inspirerende voorbeelden zijn drie belangrijke factoren om succesvol met borstvoeding te starten", klinkt het in een persbericht.

 1. Orthodoxe joden verstoppen tot half miljoen dollar drugsgeld in traditionele kledij: straffen tot 5 jaar cel
  Antwerpen

  Orthodoxe joden verstoppen tot half miljoen dollar drugsgeld in traditione­le kledij: straffen tot 5 jaar cel

  Een groep van 44 verdachten, vooral uit de orthodoxe joodse gemeenschap, is veroordeeld voor het witwassen van misdaadgeld. Hierdoor vloeide het criminele geld terug naar Zuid-Amerikaanse drugkartels. De hoofdverdachten zijn spoorloos. De meeste Antwerpse verdachten krijgen 20 maanden celstraf, voor de helft met uitstel. Eén van hen is oud-speurder Willy Van Mechelen die 325.000 euro verstopt had in zijn auto.
 2. Wout Bru en Natassia stellen hun dochter voor: “Ze is al goed gerecupereerd, na twee weken was haar buik weg”
  PREMIUM
  Showbizz

  Wout Bru en Natassia stellen hun dochter voor: “Ze is al goed gerecupe­reerd, na twee weken was haar buik weg”

  Een maand geleden verwelkomden chef-kok Wout Bru (51) en ‘Expeditie Robinson’-deelneemster Natassia Van Kerkvoorde (28) hun dochter Aimée. Voor Wout is het zijn derde kind, maar hij is er niet minder in de wolken om. “Ik had het nooit verwacht, maar ik ben nu al heel erg gehecht aan Aimée”, vertelt hij in ‘Story’. Het koppel reflecteert over hun eerste weken als kersverse ouders, de relatie met Wouts kinderen en een eventueel huwelijk. “Ik heb haar wel heel duidelijk gemaakt dat ik nog steeds af en toe met mijn kameraden een pint wil gaan drinken.”
 1. Leuk idee voor op het werk: raak je collega met een Nerf Gun
  Play

  Leuk idee voor op het werk: raak je collega met een Nerf Gun

 2. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona