Volledig scherm
© kos

Kille moordenaar speelt 12 jaar lieve echtgenoot en papa in West-Vlaanderen

GELUWEEen eliteteam van de federale politie heeft een van de meest gezochte gangsters van Italië opgepakt in Geluwe, een dorpje in West-Vlaanderen. De veroordeelde moordenaar woonde er al jaren onder een valse naam en was zelfs getrouwd met een Vlaamse vrouw, die niets afwist van zijn geheim. Ze kregen zelfs drie kindjes.

 1. LIVE. Van Gucht pessimistisch over daling cijfers - Boris Johnson: “Britse variant is mogelijk toch dodelijker”

  LIVE. Van Gucht pessimis­tisch over daling cijfers - Boris Johnson: “Britse variant is mogelijk toch dodelijker”

  De eerste beslissingen van het Overlegcomité sijpelen stilaan binnen. Zo komt er een verbod op niet-essentiële reizen naar het buitenland tot 1 maart. Kappers en andere niet-medische contactberoepen mogen op 13 februari weer open, áls de cijfers goed genoeg zijn. Ondertussen stijgt het gemiddeld aantal ziekenhuisopnames in ons land licht en ook de positiviteitsratio daalt niet meer. Wel daalt het gemiddeld aantal overlijdens met bijna 10 procent. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 2. Van Langenhove vraagt aan Telegram-volgers om proceskosten mee te betalen: “Help ons met goede advocaten deze veldslag te winnen”

  Van Langenhove vraagt aan Telegram-vol­gers om proceskos­ten mee te betalen: “Help ons met goede advocaten deze veldslag te winnen”

  Dries Van Langenhove (Vlaams Belang) roept zijn volgers op Telegram op om proceskosten in de zaak Schild en Vrienden te helpen financieren. Het parket van Oost-Vlaanderen diende een verzoek in om de parlementaire onschendbaarheid van het Kamerlid op te heffen. “Ik heb echter niets te verbergen. Er staat niets strafbaars in het dossier”, klinkt het in een reactie.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"