Piet Van Haut doet zich in Amsterdam voor als CEO van Johnson & Johnson.
Volledig scherm
PREMIUM
Piet Van Haut doet zich in Amsterdam voor als CEO van Johnson & Johnson. © HLN

KIJK. Meesteroplichter geeft zich uit als CEO van Johnson & Johnson. Farmareus reageert : “Met stijgende verbazing naar gekeken”

HLN OriginalsVan kabinetschef van de koning tot zoon van een oliesjeik. Meesteroplichter Piet Van Haut heeft een onweerstaanbare drang zich voor te doen als iemand anders. Moeiteloos sleurt hij zijn slachtoffers mee in zijn waanzinnige verhalen. In de vierde aflevering van de HLN Original ‘De Grootste Meesteroplichter ter Wereld’ toont Van Haut hoe hij zich al jaren uitgeeft als Piet Janssen, CEO van Johnson & Johnson. Bij de farmaceuticareus bleek niemand op de hoogte van de praktijken. “We hebben er met groeiende verbazing naar gekeken”, klinkt het bij Janssen Pharmaceutica. Bekijk de volledige aflevering hieronder.

 1. Eb en vloed bemoeilijken zoektocht naar jonge vrouw (25): “Zenne is geen evidente omgeving”
  PREMIUM

  Eb en vloed bemoeilij­ken zoektocht naar jonge vrouw (25): “Zenne is geen evidente omgeving”

  Het getij in het Rupelbekken bemoeilijkt de zoektocht naar de vermiste jonge vrouw (25) die afgelopen weekend in de Zenne sukkelde en meegesleurd werd door het water. “We moeten rekening houden met de getijden”, zegt Alain Remue van de Cel Vermiste Personen. Eb en vloed, zo ver in het binnenland? “Het water beweegt 16 kilometer bij eb richting zee en 14 kilometer terug landinwaarts bij vloed.”
 2. Hét geheim van 80 jaar huwelijk? Angeline (97) en Eduard (99) zijn langst getrouwde koppel van ons land: “Het was destijds van moetens, maar je ziet... het is meegevallen, hé”
  PREMIUM
  Houthalen-Helchteren
  17

  Hét geheim van 80 jaar huwelijk? Angeline (97) en Eduard (99) zijn langst getrouwde koppel van ons land: “Het was destijds van moetens, maar je ziet... het is meegeval­len, hé”

  Tachtig jaar huwelijk. Tàchtig. Dat verdient pralines van de koning en een kus van de burgemeester. Want nooit eerder mocht in ons land een echtpaar klinken op een eiken bruiloft. Maria Angelina Haeseldonckx (97) en Eduard Cuyvers (99) uit Houthalen-Helchteren gaven elkaar in 1943 het jawoord. “Ruzie? Maken we nooit. En na al die jaren zijn we nog steeds niet uitgepraat.”