Piet Van Haut doet zich in Amsterdam voor als CEO van Johnson & Johnson.
Volledig scherm
PREMIUM
Piet Van Haut doet zich in Amsterdam voor als CEO van Johnson & Johnson. © HLN

KIJK. Meesteroplichter geeft zich uit als CEO van Johnson & Johnson. Farmareus reageert : “Met stijgende verbazing naar gekeken”

HLN OriginalsVan kabinetschef van de koning tot zoon van een oliesjeik. Meesteroplichter Piet Van Haut heeft een onweerstaanbare drang zich voor te doen als iemand anders. Moeiteloos sleurt hij zijn slachtoffers mee in zijn waanzinnige verhalen. In de vierde aflevering van de HLN Original ‘De Grootste Meesteroplichter ter Wereld’ toont Van Haut hoe hij zich al jaren uitgeeft als Piet Janssen, CEO van Johnson & Johnson. Bij de farmaceuticareus bleek niemand op de hoogte van de praktijken. “We hebben er met groeiende verbazing naar gekeken”, klinkt het bij Janssen Pharmaceutica. Bekijk de volledige aflevering hieronder.

  1. EXCLUSIEF. De ‘fouilleerders’ van Abdeslam en co doorbreken stilzwijgen: “Geen míllimeter mogen we die terroristen gunnen, of zijn we al vergeten wat ze hebben gedaan?”
    PREMIUM

    EXCLUSIEF. De ‘fouilleer­ders’ van Abdeslam en co doorbreken stilzwij­gen: “Geen míllimeter mogen we die terroris­ten gunnen, of zijn we al vergeten wat ze hebben gedaan?”

    Zélfs hun vrienden weten niet wat hun precieze job bij de politie inhoudt. Dat is: gevaarlijke gevangenen zoals Salah Abdeslam van en naar het terreurproces brengen — én naakt fouilleren. Voor één keer doorbreken de eliteagenten het stilzwijgen. “Als het dan toch zulke brave jongens zijn, geef ze dan snel een enkelband en een taxi om naar hun proces te gaan.”