Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Getty Image
Volledig scherm
© Getty Image

Kijk in de sterren... en ontdek je favoriete hamburger!

Ben jij zo vurig als een Steakhouse of zo fantasierijk als een Whopper? Voor elk sterrenbeeld bestaat er de geknipte hamburger. Jammie!

2 reacties

 • Ferdinand Engelbeen

  4 jaar geleden
  Net zo als een Maagd ordelijk zou moeten zijn volgens de dierenriem, ben ik net het tegendeel: de foto's van het meest chaotische bureel in het land kon men indertijd op mijn werk nemen. Dus géén kipburger voor mij, wel af en toe een stevige baconburger...
 • Sonia Mertens

  4 jaar geleden
  Wie doet deze belachelijke onderzoeken, steek liever geld om deze planeet te redden.
 1. Al 461 klachten over (seksueel) grensoverschrijdend gedrag in amateurvoetbal: “Met vertrouwenspersoon in elke club komen veel meer feiten aan het licht”
  PREMIUM

  Al 461 klachten over (seksueel) grensover­schrij­dend gedrag in amateur­voet­bal: “Met vertrou­wens­per­soon in elke club komen veel meer feiten aan het licht”

  Dit seizoen zijn er al 461 klachten over (seksueel) grensoverschrijdend gedrag in het amateurvoetbal. Voetbal Vlaanderen schrijft die forse stijging toe aan het feit dat de meeste clubs nu een vertrouwenspersoon hebben aangesteld bij wie je terecht kan. “Wel 700 mensen hebben we de voorbije maanden hiervoor opgeleid. Grote en kleine incidenten komen nu makkelijker boven water.” Zoals de ongewenste avances van een trainer, waarover een vertrouwenspersoon bij ons getuigt.
 1. Vier Franse vrienden fietsen samen grootste Strava-tekening ooit: dinosaurus van 1.025 kilometer

  Vier Franse vrienden fietsen samen grootste Stra­va-tekening ooit: dinosaurus van 1.025 kilometer

  Vier Franse vrienden hebben samen de grootste Strava-tekening ooit gemaakt. Hiervoor heeft het viertal een fietsroute gemaakt van zo’n 1.025 kilometer en zat voor dit record maar liefst 44 uur op de fiets. De Fransmannen maakten deze rit eind vorig jaar in het centrum van Frankrijk, maar hun ‘velociraptor’ wordt nu ook officieel erkend als grootste Strava-tekening door Guinness World Records.