De omgeving van de Antwerpse kickbokser Jamal Ben Saddik is al vaker het doelwit geweest van aanslagen.
Volledig scherm
De omgeving van de Antwerpse kickbokser Jamal Ben Saddik is al vaker het doelwit geweest van aanslagen. © aa

Kickbokser reageert voor het eerst op insinuaties na ontploffingen in Borgerhout: “Ik heb er niets mee te maken”

Als er in Borgerhout iets ontploft, valt regelmatig de naam van Jamal Ben Saddik. De Marokkaans-Belgische kickbokser reageert nu voor het eerst in de media op de insinuaties. “Ik heb er niets mee te maken”, klinkt het in ‘De Telegraaf’.

 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. Vierde explosie in week tijd beschadigt woning van familie die bekend is in drugsmilieu: “Je denkt in Borgerhout intussen twee keer na voor je ‘s avonds de straat op gaat”
  Antwerpen

  Vierde explosie in week tijd beschadigt woning van familie die bekend is in drugsmili­eu: “Je denkt in Borgerhout intussen twee keer na voor je ‘s avonds de straat op gaat”

  De reeks aanslagen en explosies die Antwerpen de afgelopen weken hebben getergd lijkt een gebed zonder einde te worden. Woensdagnacht was het opnieuw zover, ditmaal in de Ledeganckstraat in Borgerhout. Daar ontplofte bij huisnummer 23 een zwaar springtuig, met enorme schade tot gevolg. Het bewuste pand blijkt de ouderlijke woning te zijn van de familie B., bekend in het drugsmilieu. Niemand was thuis tijdens de explosie, maar de talloze aanslagen beginnen hun tol te eisen bij de buurtbewoners. “Er moeten opnieuw wijkagenten ingezet worden.”