Kevin bedankt Vlaanderen
Volledig scherm
Kevin bedankt Vlaanderen © VTM NIEUWS

Kevin (29) bedankt Vlaanderen voor massale steun

Uit het hele land stromen steunbetuigingen binnen voor Kevin Janssen (29) die in elkaar werd geslagen in Lommel. De man met een mentale beperking bedankt iedereen in VTM NIEUWS.

43 reacties

 • thomas vlaeminck

  3 weken geleden
  Spoedig herstel, Kevin! Hopelijk komt de justitie in België na deze media-aandacht in actie en treden ze nieuwe wetten rond minderjarigen die bestraft kunnen worden want dit onderwerp komt meer en meer in het nieuws. Vorig jaar met bendes in Brugge & Blankenberge, nu dit, hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen? Het is deels ook de verantwoordelijkheid van de ouders en hun opvoeding. Laat die 5 personen die erbij waren maar hun verantwoordelijkheid nemen en straf hun rechtvaardig!!
 • Alfons Hendrickx

  3 weken geleden
  ga zeker ook de ouders op het matje roepen het is hun verantwoordelijkheid de opvoeding, en laat ook begeleiding toe om niet op te voeden kinderen de ouders te helpen, er zijn veel ouders die schrik hebben van hun kinderen en die hebben geen uitlaatklep
 • Herman Mattheus

  3 weken geleden
  Nu komen ze weer af dat de dader maar een kind is. Dezelfde kinderen eisen inspraak en willen gehoord worden als volwassenen. Straf ze dus ook als volwassenen.
 • Tanja Vos

  3 weken geleden
  Heel veel sterkte voor Kevin en zijn dierbaren. Ik hoop dat de daders heel goed gestraft worden en niet alleen een vingertje in de lucht. Wat ik me eigenlijk afvraag is waarom deze minder hard aangepakt worden dan een klein groepje jongeren die de Corona maatregelen schendt. Dat deden deze jonger ook duidelijk (met meer dan 4 en de afstand van 1,5m duidelijk niet nageleefd) en dan deden ze er nog ernstige andere daden bovenop.
 • ronny cockuyt

  3 weken geleden
  Als wij nu zien wat het gedrag is van zeer veel jonge gasten waar de ouders niets aan te zeggen hebben,kan ik maar één ding zeggen is dat het volk dat in de toekomst ons land moeten besturen. Als je ziet wat die jonge gasten hier aan de kust uitsteken of in de grote steden, en het zijn geen kleine groepjes.
 1. Kevin (29) bekomt na zinloze aanval in park: “Vele steunbetuigingen en kaartjes van onbekenden doen deugd”
  PREMIUM
  Lommel

  Kevin (29) bekomt na zinloze aanval in park: “Vele steunbetui­gin­gen en kaartjes van onbekenden doen deugd”

  Kevin Janssen (29), een jongeman met een verstandelijke beperking uit Lommel, trok dinsdagnamiddag naar het Barrierspark om zwerfvuil en sluikstort op te ruimen. Een routinewerk dat grondig werd verstoord door een groepje jongeren, die Kevin zonder enige aanleiding in het ziekenhuis sloegen. Nieuws dat niemand onberoerd laat. Het gezin kan dan ook rekenen op heel wat hartverwarmende reacties van naasten, maar ook van onbekenden. Welgekomen steun, al blijft het gezin zich afvragen wat de jongeren precies heeft bezield.
 1. Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag
  Play

  Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten