Jeffrey Dujardin
Volledig scherm
© Jeffrey Dujardin

Kettingbotsing op R4 richting Gent: geen gewonden

De politie kreeg zaterdagmiddag een oproep binnen van een gekantelde aanhangwagen op de R4 richting Gent ter hoogte van Laarne. Toen de politie de vaststellingen aan het doen was rond 13 uur bleken enkele chauffeurs in een kijkfile afgeleid te zijn en kwam het tot een kop-staartbotsing tussen vijf voertuigen. 

1 reactie

 • Johan Vancaneghem

  5 jaar geleden
  Beetje op hun iphone prutsen, kan geen kwaad, je moet vooral niet denken dat 30 meter per seconde nu zo snel is... al eens met jouw hoofd tegen een deur gelopen aan de volle 3 km per uur?!
 1. ONZE OPINIE. De Grote Peiling: “Niet alleen koning Filip mag beginnen nagelbijten over 2024, de hele politieke kaste”
  PREMIUM
  7

  ONZE OPINIE. De Grote Peiling: “Niet alleen koning Filip mag beginnen nagelbij­ten over 2024, de hele politieke kaste”

  “Een jaar voor de verkiezingen oogt het politieke bord voor bestuurspartijen weinig hoopgevend”, analyseert politiek journalist Isolde Van den Eynde. “De kloof tussen Wallonië dat erg links stemt en Vlaanderen dat erg rechts stemt wordt enkel groter. Het vertrouwen in de federale regering kalft af, maar ook in de regionale regeringen is het wantrouwen bijzonder groot. Partijen vechten om enkele centimeters winst van elkaar - kijk naar N-VA en CD&V -, maar ze worden allemaal samen kleiner en kleiner.”
 2. DEBAT VAN DE DAG. Pro League wil gecontroleerd vuurwerk toelaten in voetbalstadions: een goed idee?
  57

  DEBAT VAN DE DAG. Pro League wil gecontro­leerd vuurwerk toelaten in voetbalsta­di­ons: een goed idee?

  De Pro League werkt momenteel aan een voorstel om Bengaals vuurwerk te legaliseren, weliswaar onder strenge voorwaarden. Zo zouden vuurpijlen afgestoken mogen worden in speciaal aangeduide zones waar geen publiek in de buurt is. Wat denk jij? Is het een goed idee om gecontroleerd vuurwerk toe te laten in voetbalstadions onder strenge voorwaarden? Vanavond bundelen we de boeiendste reacties in een nieuw stuk. Lees hieronder alvast wat enkele experts ervan vinden.