Ketnetwrapster Gloria Monserez (19) deelt op Instagram beelden van haar rood doorlopen ogen en acne.
Volledig scherm
PREMIUM
Ketnetwrapster Gloria Monserez (19) deelt op Instagram beelden van haar rood doorlopen ogen en acne. © Instagram

Ketnet-wrapster toont hoe hard ze lijdt onder lockdown: “Ik ween 1.000 liter, ik voel mij alleen, f*ck dit”

Onze jongeren lijken een versnelling hoger te schakelen met hun noodkreten in coronatijd. Foto's op Instagram van verdriet en stress, anonieme verhalen op Facebook. Jeugdpsychiaters zien de ernst in: "Het is een fabeltje dat jongeren hun leven zomaar online verderzetten."

128 reacties

 • piet devlieger

  9 maanden geleden
  Wel grappig eigenlijk. De jongeren kunnen niet alleen zijn maar als ze vrienden om zich heen hebben zitten ze allemaal naar hun smartphone te kijken en te tokkelen. Ze kunnen toch echt tegen niet veel hoor als je het zo bekijkt. Het wordt veelbelovend voor hun latere leven als ze eens échte problemen zullen hebben die je met wenen niet kan oplossen, ook niet met 1000 liter.
 • Vincent Henry

  9 maanden geleden
  Wij hadden vroeger geen gsm, geen  facebook, we gingen in de weekdagen niet weg, we telefoneerden niet. We hadden dat niet nodig en vonden dat we voldoende contact hadden met anderen. De huidige klagende jongeren hangen de hele dag aan de smartphone aub. Niet flauw doen. Gelukkig dat die geen oorlogstijd moeten meemaken. Klagers hebben geen nood. Maar ja, hetbgaatbhier waarschijnlijk over een heel heel kleine minderheid., 
 • Stefanie, Fanny Verhuysen

  9 maanden geleden
  Allemaal goed en wel die reacties hier maar vroeger waren er  geen wrapsters en was er geen ketnet, ik heb echt compassie met het dutske en haar leefloon.
 • emiel hayen

  9 maanden geleden
  De jongeren zitten in een andere tijd dan wij vroeger, we hadden meer contact op het werk en vanaf 14 mocht je zakken dragen van 50 kg of in het fabriek aan de band werken, het leven was een groot feest toen en we verveelden ons niet er was geen tijd om te piekeren. 
 • Moniek Smets

  9 maanden geleden
  Wat denk je dat de jeugd en kinderen zich gevoeld hebben tijdens de oorlog , was veel erger dan nu , jullie doen alsof het alleen om jullie draait als je niets om handen hebt ga dan andere helpen dan maak ge u tenminste nuttig in de plaats van te klagen 
 1. Na prijsverhoging Pfizer en Moderna eist PVDA transparantie over vaccinprijzen: “Ze zijn gewoon uit op woekerwinsten”
  7

  Na prijsverho­ging Pfizer en Moderna eist PVDA transparan­tie over vaccinprij­zen: “Ze zijn gewoon uit op woekerwin­sten”

  PVDA wil dat de Europese Commissie en de federale regering volledige transparantie garanderen over de prijzen van de vaccins tegen het coronavirus. De extreemlinkse partij reageert daarmee op het bericht over de prijsverhoging van de vaccins van Pfizer en Moderna. "Dit is een regelrechte hold-up van onze sociale zekerheid, bovendien met de vriendelijke hulp van de Europese Unie en haar geheime contracten", zegt Europees parlementslid Marc Botenga.