photo News
Volledig scherm
© photo News

Kernwapenverbod eindelijk in werking, maar België ondertekende verdrag nog steeds niet

Sinds zaterdag hebben 50 landen het internationale verdrag voor het verbod op kernwapens officieel goedgekeurd, waardoor het verdrag in werking treedt. Dat gebeurt over 90 dagen. De landen die het hebben bekrachtigd, hebben afgesproken om onder andere het gebruik, de ontwikkeling en de opslag van kernwapens te verbieden.

20 reacties

 • Bart Wierinckx

  2 jaar geleden
  Je kan streven naar een ideale wereld, maar rekening houden met de realiteit is veel realistischer. 
 • Alain Heyrman

  2 jaar geleden
  Onze Regering gaat dat niet ondertekenen anders moet men dringend de kelders van Kleine Brogel gaan opruimen!Daar gaan de Amerikanen niet blij mee zijn.
 • Veronica Voorhelst

  2 jaar geleden
  België kan dat niet ondertekenen, want er liggen kernwapens in Kleinen Brogel. En die moeten er blijven ook. Zonder kernwapens was WO III al lang uitgebroken, geen twijfel.Net zoals kernenergie nodig blijft voor het milieu.
 • Jan Vannuffelen

  2 jaar geleden
  Wat voor zin heeft het iets te ondertekenen als slechts een fractie van de wereld dat doet. Schurkenstaten als Iran of Noord Korea zullen dat niet doen. Je kan enkel jezelf in een zwakke positie brengen.
 • leopold van heurck

  2 jaar geleden
  Belgie stelt niets voor in de wereld of ze nu tekenen of niet.
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.