Volledig scherm
PREMIUM
© thinkstock

"Katten zullen massaal gedumpt worden door verplichte sterilisatie"

De verplichte sterilisatie en castratie van alle huiskatten is bij een deel van de dierenartsen in het verkeerde keelgat geschoten. "Als je een nestje van vier poezen hebt, zal je makkelijk 800 euro kwijt zijn. Katteneigenaars zullen dat niet doen. Gevolg: er zullen nóg meer poezen gedumpt worden."

84 reacties

 • Stefanie van Dijk

  3 jaar geleden
  Heb zojuist bij gaia aangifte gedaan van aankomende dierenmishandeling voor al die katjes die nu zonder pardon verzopen gaan worden, ik dacht dat ze tegen dierenleed waren ... Denken ze nu echt dat met deze wet onverantwoordelijke kattenbaasjes ineens verantwoording gaan nemen en hun katjes laten steriliseren/castreren?
 • Karel Delcroix

  3 jaar geleden
  Goed zo.... je moet eens weten wat een moordenaars ons lieve katten zijn..... het volgelnen knaagdierenbestand kan hier alleen maar beter van worden
 • zulma terrana

  3 jaar geleden
  Breng de prijzen ipv 125 euro /kat naar 25 euro per kat .Nu is het 1 grote geldklopperij .Maar daar zit rijkeluis vriendje Ben geen fluit mee in .Als het maar de gewone mensen kloten is is hij er rap bij .
 • Sandra De Cock

  3 jaar geleden
  Beste Wim en waarom de kattinnen steriliseren en de katers niet castreren? Das dan toch nog meer geld in de 'zak van de dierenarts' zoals je het noemt.. Niet gecastreerde katers, das ook fijn om in huis te hebben, ze sproeien veel vaker en vechten door hun hormonen voor de kattinnen en als er dan toevallig een aids-kater tussenzit want zo lopen er ook héél veel rond dan wordt de andere ook besmet bij het vechten... Fijn is dat!
 • Wim Verjoosen

  3 jaar geleden
  Waarom moeten de katers gecastreerd en de kattinnen gesteriliseerd worden?? Alleen maar om de portefeuille van de dierenartsen te vullen zeker? Als alle kattinnen gesteriliseerd zijn kunnen ze toch geen jongen krijgen ook niet van een niet gecastreerde kater.
 1. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"

 2. Tornado richt enorme schade aan in Alabama
  Play

  Tornado richt enorme schade aan in Alabama