Advocaat Anthony Godfroid en baasje Selena Ali brachten katje Lee naar de luchthaven.
Volledig scherm
Advocaat Anthony Godfroid en baasje Selena Ali brachten katje Lee naar de luchthaven. © Bo Van Spilbeeck

Katje Lee op het vliegtuig naar Peru voor verplichte afzondering, begin augustus komt hij definitief terug naar ons land

Katje Lee zit op een vliegtuig naar Peru, waar het beestje tot begin augustus in afzondering zal blijven. Het FAVV bezorgde het dier een attest dat verklaart dat Lee in goede gezondheid verkeert. “Ik ben bijzonder verheugd om heel goed nieuws te kunnen melden: katje Lee zit op het vliegtuig van Amsterdam naar Lima”, zegt Anthony Godfroid, de advocaat van het baasje van Lee, aan VTM Nieuws. “Vanaf 1 augustus kan Lee op volstrekt legale wijze terugkomen naar België". 

  1. OVERZICHT. Dit zijn alle nieuwe coronamaatregelen in Vlaanderen, Brussel en Wallonië

    OVERZICHT. Dit zijn alle nieuwe coronamaat­re­ge­len in Vlaanderen, Brussel en Wallonië

    Sinds vrijdag zijn over heel het land heel wat nieuwe maatregelen getroffen om de grote verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Vrijdag werden de maatregelen voor cultuur, sport en vrije tijd voor het hele land aangescherpt, terwijl in Wallonië en Brussel nog strengere maatregelen werden ingevoerd. Vlaanderen besliste om, naast de strengere federale maatregelen, voorlopig geen andere verstrengingen door te voeren. Wij zetten alle maatregelen per regio op een rijtje.