Belga
Volledig scherm
© Belga

Kathleen van Brempt (sp.a) toch lijsttrekker voor Europa

Kathleen Van Brempt trekt in mei de Europese lijst voor sp.a. Dat hebben we vernomen in vakbondskringen. De beslissing zou vorige week al zijn gevallen, maar de partij komt er pas mee naar buiten als er ook duidelijkheid is over de rest van de lijst. Defensiespecialist Dirk Van der Maelen wordt genoemd als lijstduwer.

6 reacties

 • Eric Urkens

  4 jaar geleden
  Om goed te zijn zou ze nog tweemaal herverkozen moeten geraken. Of nog eenmaal herverkozen geraken en daarna een Europese droomjob kunnen versieren. En dan wenkt een welverdiend pensioen.
 • Johan Billiet

  4 jaar geleden
  ik zie het al voor mij...een merkloos piepend wrak dat niemand wil kopen, getrokken door goed weggestopte Van Brempt...achteraan mag Van der Maelen duwen ondertussen klagend dat hij toch een beter een oud legervliegtuig genomen had. Maar samen zullen ze er wel geraken... aan de vetpotten, waar onkostennota's (Europees belastinggeld) niet transparant zijn...
 • François Nuyts

  4 jaar geleden
  Ja , het is nu eenmaal zo dat kapitein eenoog Koning is in het land der blinden natuurlijk . Als men ziet dat sp-a zelfs Caroline Genez terug oprakeld om de fedrale kieslijst te trekken en zij met zogenaamde kopstukken als Kherbachez en Genez de lijsten gaan trekken weet je al genoeg denk ik .
 • Paul Boutsen

  4 jaar geleden
  Vreemd dat dit in vakbondskringen al geweten is, ver voordat de voorzitter het nieuws heeft kunnen uitbrengen. Dat betekent dat de vakbond eindelijk de lijsten bij SPA bepaalt.
 • René Mattyns

  4 jaar geleden
  Je kan er op de duur alleen nog maar mee lachen.