Vlaams minister van Wonen Liesbeth Homans
Volledig scherm
Vlaams minister van Wonen Liesbeth Homans © Photo News

Kater van 42 miljoen euro voor Vlaamse overheid in sociale huisvesting

De Vlaamse overheid kijkt aan tegen een financiële put van 42 miljoen euro door een omstreden grondaankoop van de socialehuisvestingsmaatschappij Vitare, die dit voorjaar in vereffening ging. Dat schrijft De Tijd vandaag.

67 reacties

 • JAN krommentak

  3 jaar geleden
  Een beetje serieus blijven ook vandaag in Antwerpen zitten er lijken in de kast de politieke verwevenheid heeft in jaren zo niet gefloreerd men schoof en verschoof talenten om eigen belang met alle gevolgen !
 • anna vandenberg

  3 jaar geleden
  vanaeken jokke, en als afscheidt heeft ze nog rap een goedbetaald jobke gecreëerd, om comfortabele leventje te leiden na de politiek een vooruitziende sos zoals er vele zijn, een comfortabel leventje op de kap van hun kiezers en hun vermogen veilig in een vennootschap.
 • vanaeken jokke

  3 jaar geleden
  Dat lag in de schuif van Ingrid Lieten Tom Faes de befaamde lijken die SPA altijd achterlaat en dan zegt dat de andere de schuldige zijn.Als Lieten ergens de hand in had werd het gesloten of ging het failliet zo extreem bekwaam als Freya.
 • Etienne Callebout

  3 jaar geleden
  Het is raar dat de belastingbetaler terug moet betalen door flaters die gedaan worden door privé investeerders matexi , normaal zou die firma de schulden op zich moeten nemen en niet de Vlaamse overheid . Stof voor journalisten om uit te klaren
 • Ronny Biesen

  3 jaar geleden
  Het lijk dat uit de kast valt? Kan zijn, maar als je na 4 jaar in de stoel niets gedaan hebt om de schuldigen van dit lijk op het matje te roepen ben je even schuldig. Typisch Belgie, schuif naar voor je uit naar de volgende regering. En die sjoemelen dan nog wat meer.
 1. LEZERSBRIEF. “Ook mijn broer met Down werd toegetakeld tijdens een wandeling met zijn hondje. Maar in plaats van gerechtigheid kregen we nog een mokerslag op ons hoofd”
  74

  LEZERS­BRIEF. “Ook mijn broer met Down werd toegeta­keld. Maar in plaats van gerechtig­heid kregen we nog mokerslag op ons hoofd”

  Niemand blijft onbewogen bij de aanval op Kevin Janssen (29), een jongeman met een beperking die dinsdag zonder enige aanleiding in mekaar werd geslagen. Maar bij deze lezeres werd een oude wonde opengereten. Haar broer, die het syndroom van Down heeft, is net hetzelfde overkomen toen hij zijn dagelijkse wandeling maakte. “Hij deed een beetje raar toen hij thuiskwam maar was vooral stil. Tot het douchemoment die avond. Bleek dat mijn broer zwaar geschopt en toegetakeld was... De daders waren al gekend bij de politie voor het teisteren van de buurt”. Lees hierna haar integrale lezersbrief.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil