Carrefour herhaalt dat de klassieke kassa niet zal verdwijnen.
Volledig scherm
Carrefour herhaalt dat de klassieke kassa niet zal verdwijnen. © Borgerhoff

Kassiersters Carrefour saboteren selfscankassa's: "Ze betekenen onze dood"

BinnenlandUit onvrede met de reorganisatieplannen die Carrefour in ons land heeft, hebben kassiersters van de hypermarkt in Bergen alle selfscankassa's in hun winkel ingepakt met zwart plastic. "Boycotten", klinkt het op sociale media. "Ze betekenen onze dood."

43 reacties

 • Nico Baetens

  4 jaar geleden
  Grappig wat je hier allemaal leest soms. Dit is innovatie en meegaan met de tijd. Dat is al de hele mensheid zo, maar dat is o-zo-moeilijk om te begrijpen. Bedrijven zijn geen liefdadigheidsinstellingen, die moeten groeien en blijven draaien naast concurrentie. Maar goed, misschien moeten we terug met paard en kar rijden.
 • Peeters Francis

  4 jaar geleden
  Ik scan alles zelf, veel gemakkelijker.
 • Gilbert Haelewyn

  4 jaar geleden
  Ik gebruik wel die selfscan, alleen om te weten waar ik sta met mijn rekening. Heel belangrijk voor de kortingsbons.Trouwens reeds twee maal gaf die selfscan een promotie aan, die niet aangeduid was aan het rek. Trouwens het staat de kassiersters nog altijd vrij om de winkelkar te controleren. Wat ook gebeurt.
 • Cabrioduikboot

  4 jaar geleden
  Groot gelijk ,boycotten die prullen want dit heeft niets met vooruitgang te maken enkel met meer winst te realiseren op de kap van personeel. Dit is geen uitvinding om iets sneller of efficiënter te maken ,deze uitvinding of vooruitgoen zoals sommige het noemen dient enkel een doel,personeel ontslaan.
 • Jos Vermeulen

  4 jaar geleden
  Ik weiger al langer om zelf mijn aankoop te scannen. Als ik alles zelf moet doen wil ik daar ook voor betaald worden.