Karel De Gucht (Archiefbeeld).
Volledig scherm
Karel De Gucht (Archiefbeeld). © belga

Karel De Gucht: "N-VA beweegt naar extreemrechts”

In een interview met De Zondag valt Open Vld-boegbeeld Karel De Gucht hard uit tegen ex-coalitiepartner N-VA, die hij naar extreemrechts ziet verschuiven. "Die campagne is maar één uiting daarvan."

50 reacties

 • Lucien Mertens

  4 jaar geleden
  Een logisch gevolg bij de onwil van extreem links om zijn volk te (h)erkennen.
 • Paul De Groote

  4 jaar geleden
  De Klucht ,hou je vuile bek,je hebt zeker teveel van uw wijnvat gezopen in Italië.Je zou beter uw belastingen betalen op de verkoop van aandelen met voorkennis !!
 • Palmus Darksky

  4 jaar geleden
  N-VA is ontstaan uit een onzalige samengang van extreem rechts en donkerblauw. Het donkerblauwe deed de bevolking pijn maar die pijn werd verbeten omwille van de xenofobe en extreem-rechtse zouthouders die door enkele N-VA'ers werden rondgestrooid.
 • Hendrik Goris

  4 jaar geleden
  Karel De Gucht beweegt naar zijn eigen zak. Politiek dient voor hem om er zelf beter van te worden. Wat interesseert hem Vlaanderen.
 • JUrgen De Daele

  4 jaar geleden
  Ik heb ooit iemand ( politicus ) horen zeggen ' Aleen dommerikken veranderen nooit van mening. De situatie van tijdens het tot stand komen van de concensus is volledig anders dan nu. Maar ja diezelfde politici komen nu te vertellen het is 6 maand geleden onderhandeld en je mag niet meer van gedacht veranderen om de eigen bevolking te behoeden voor meer onheil.