(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © RV

Kappers en schoonheidsspecialisten eisen duidelijkheid van Overlegcomité: “Grens voor versoepelingen is veel te streng”

De kappers en schoonheidsspecialisten vragen morgen duidelijkheid over wanneer ze mogen heropenen van het Overlegcomité, het orgaan waarin de verschillende regeringen in ons land overleg plegen. Om de verspreiding van het coronavirus te te gaan, zijn ze ondertussen weer bijna drie maanden dicht.

29 reacties

 • Marie Vanakker

  1 maand geleden
  Die mensen willen gewoon werken laat ze dus helpen waar het nodig is. Op de covid afdeling van het ziekenhuis bijvoorbeeld die kunnen wel wat ondersteuning gebruiken van een paar ondernemers die van aanpakken weten en 24/7 kunnen werken zonder enige vrees voor het virus.
 • Harry hermans

  1 maand geleden
  Laat ze dicht
 • Kristof Degros

  1 maand geleden
  Dat virus blijft dus in de lucht hangen. Contactberoepen zouden tussen elke klant 15 minuten moeten verluchten. Want het zou tot 15 minuten in de lucht kunnen blijven hangen. Dat is ook de reden dat de horeca nog altijd dicht is. Kan is klein, maar is er wel. Daarom dus ook dat de werkplek zo een grote bron is ... aan je bureau zitten zonder mondmasker is niet genoeg, zeker niet als er luchtverplaatsing is. Iedereen zou ten allen tijde dat mondmasker moeten aanhouden, enja dus ook bij de lunch
 • Thomas Hamerlijnck

  1 maand geleden
  Dat is pech bij een ongeluk. Maar het is aan thuisblijvers die zich aan de regels houden te danken dat de cijfers de schijn geven te willen dalen. Met homeoffice, gesloten scholen kappers en horeca, en met een reisverbod zullen de cijfers sneller dalen. Geduld, lieve kappers, en beloof nu alle inkomsten eerlijk aan te geven en dus eerlijk te delen in de belastinglast.
 • Peter Nols

  1 maand geleden
  Hoe schijnheilig. Hier in de straat een schoonheidssalon annex nagelstudio. Sinds maart nog geen dag gesloten. Af en toe na een klacht komen de politieagenten er een tas koffie drinken en moeten de klanten ff wachten. Controle is in handen van de dorpspolitiek, die dan weer in handen is van de plaatselijke zelfstandigen.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie