Gregory Van Gansen / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Gregory Van Gansen / Photo News

Kapper Christoph verloor beide benen en een arm bij een verkeersongeval: “Mijn dochters op een dag leren skiën: dat is het doel”

Op 17 mei veranderde het leven van Christoph Van den Bossche (42) in een ‘voor’ en een ‘na’. Tijdens een avondwandeling werd hij gegrepen door een vijftig ton zware kraan. Pas zes maanden later, en met drie ledematen minder, kwam hij weer thuis. De weg is moeilijk, maar de vechtlust enorm. “Ik heb drie prachtige dochters, ik wil weer de papa worden die stapt en leuke dingen met hen doet.”

16 reacties

 • Sonny Pollaere

  5 maanden geleden
  Met de nodige protheses en andere opzetstukjes die vandaag ter beschikking zijn, kunnen veel van jouw dromen waarheid worden.
 • Alexia Geysen

  5 maanden geleden
  Ik wens je alvast hele fijne feestdagen ! en heel veel geluk en liefde van je gezin ’’veel moed en sterkte voor de toekomst !respect voor jou
 • Roger Van Hover

  5 maanden geleden
  Hoe positief en krachtig kan iemand in het leven staan.We kunnen er allemaal een goed voorbeeld aan nemen.En misschien onze kleine ‘ongemakken’ relativeren.En al de Corona-problemen,als we het geluk hebben om niet ernstig ziek te worden,héél erg te relativeren.Ik mag niet dit,ik mis dat…. Wensen jullie een zalig en sterk 2022 toe,met veel zonneschijn en liefde in jullie mooi familietje.
 • Peter Langelet

  5 maanden geleden
  Respect !
 • patrick de bock

  5 maanden geleden
  Tonnen respect voor dot gezin.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.