Net als bij de eerste editie liep het 'feest' ook zaterdag helemaal uit de hand in het Ter Kamerenbos.
Volledig scherm
PREMIUM
Net als bij de eerste editie liep het 'feest' ook zaterdag helemaal uit de hand in het Ter Kamerenbos. © Marc Baert

Kan La Boum 3 testevent worden? “Gratis reclame is het al wel”

Kan La Boum 3 legaal plaatsvinden? Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) zet de deur alvast op een kier door te opperen dat de organisatie er een testevenement van zou kunnen maken. Maar hoe realistisch is dat idee?

43 reacties

 • Anneke Smit

  4 dagen geleden
  Dus diegene gaan belonen, terwijl ze regelmatig de wet overtreden?? Dat kan niet waar zijn. Doe een testevent met mensen die zich keurig aan de wet houden. Beloon die een keer
 • Rik Clarysse

  4 dagen geleden
  Dat de regering het heft in handen neemt. De beslissing om Terkamerenbos sluiten . Close durft niet en ook Verlinden durft de nodige maatregelen niet nemen.
 • koen decelle

  4 dagen geleden
  Als beloning gaan ze hen nog eens pamperen ook. Jongens toch. Prutsregering. Zeker niet de mijne
 • ronan vanderstukken

  4 dagen geleden
  Is dit een minister die zo iets durft zeggen , als ze dit toelaat moeten ze de corona regels maar laten varen . Het is zo ver gekomen dat ze crapul gaan belonen .
 • Dirk Van der Weeën

  4 dagen geleden
  Ik vraag mij af wanneer de mensen die het GOED menen eens op de straat gaan komen?
 1. Eigenaars lekkende stookolietanks kunnen binnenkort terecht bij bodemsaneringsfonds
  8

  Eigenaars lekkende stookolie­tanks kunnen binnenkort terecht bij bodemsane­rings­fonds

  Minister van Energie Tinne Van der Straeten (Groen) heeft een akkoord bereikt met de stookoliesector over de oprichting van het bodemsaneringsfonds Promaz. Belgen met een lekkende stookolietank zullen via dat fonds een aanvraag kunnen doen voor een terugbetaling voor de sanering van vervuilde grond. "Dat is ook een uitstekende zaak voor de natuur", zegt Van der Straeten. Ook Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) is tevreden.
 2. Ministerieel besluit klaar voor publicatie: deze regels gelden voor terrassen en buitenplan, geen woord over plexischermen

  Ministeri­eel besluit klaar voor publicatie: deze regels gelden voor terrassen en buitenplan, geen woord over plexischer­men

  Het ministerieel besluit dat de opening van de terrassen vanaf morgen regelt, is klaar voor publicatie in het Staatsblad. Dat meldt minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V). De tekst preciseert dat de tafels op de terrassen zo moeten worden geplaatst zodat er steeds minstens anderhalve meter afstand blijft tussen de tafelgezelschappen. Over een afwijking door het gebruik van plexischermen wordt met geen woord gerept.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”