Kamervoorzitster Eliane Tillieux.
Volledig scherm
Kamervoorzitster Eliane Tillieux. © BELGA

Kamervoorzitster betreurt perslek uit geheime commissie Conings: “Dit is bijzonder ernstig”

Kamervoorzitster Eliane Tillieux heeft de Kamerleden vanmiddag tot de orde geroepen over een perslek uit een geheime Kamercommissie. Dit keer gaat het om nieuws uit de parlementaire begeleidingscommissies van de Comités I en P over de zaak Jürgen Conings.

21 reacties

 • H. Anckaert

  5 maanden geleden
  @Francois, idd ik betreur ook deze politiek van heden en laak de heren die telkenmale zeggen dat ze weten wat er leeft bij de bevolking!! Rijk wirdt rijk, gesjoemel met belastingsgeld ( lees subsidies) en op het eind van de rekening is hun gemoed van 'als ik het maar goed heb'! Er is veel teveel politici in dit land van het parlement, kamer er landsregeringen! Als ze spreken over besparen is het juist het tegenovergestelde die gebeurd!
 • Jan Van de Velde

  5 maanden geleden
  Het is niet artikel 67 van de Kamer maar van het reglement van de Kamer. Elke staatsmacht regelt zijn eigen interne werking. Het reglement van de Kamer maakt geheime zittingen mogelijk in elk geval waarin zij dat nodig of nuttig oordeelt.
 • francois demunter

  5 maanden geleden
  Wij betreuren de Politiek van heden. Men lacht gewoon de bevolking uit.
 • Willy Bogaert

  5 maanden geleden
  Waarom altijd dat geheim gedoe ,?? Wees eerlijk met Uzelf en de belastingbetaler dan zou de politiek en iedereen er beter van worden i.p.v. altijd dat achterbakse . Gelukkig zin we nog niet in Wit - Rusland maar we zijn al dichtbij
 • Curt Tardy

  5 maanden geleden
  Dit is de Academy waar de blunders op tafel gelegd worden, behandeld worden maar waar vooral geleerd wordt hoe een doofpot te gebruiken ver weg van ieders ogen