Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kamercommissie vraagt recht op fietsvergoeding voor elke werknemer

Als het van de Kamercommissie Binnenlandse Zaken afhangt, heeft elke werknemer binnenkort recht op een fietsvergoeding voor woon-werkverkeer. Een voorstel van resolutie van CD&V-Kamerlid Jef van den Bergh met daarin de vraag om de sociale partners in de Nationale Arbeidsraad een regeling te laten uitwerken, is vandaag unaniem goedgekeurd. 

13 reacties

 • Ronny Biesen

  2 jaar geleden
  En ondanks dat bedrijven overal verliezen lijden en mensen ontslaan, blijven de politici maar doorgaan met geven en schenken. Makkelijk toch als je zelf niks moet betalen. Maar ze willen natuurlijk de ambtenaren nog wat meer geven, nietwaar. Daar loopt het op uit. Meer voor de dikken en de rest mag stikken.
 • leppens victor

  2 jaar geleden
  Ik hoop dat ik mag aannemen dat ze het over zichzelf hebben,die onverdroten,hardwerkende,nietsontziende en recht door zee kamerleden. mvg
 • Emi Hergersberg

  2 jaar geleden
  Hou het leven simpel en stop met al die vergoedinge. Gebruik dat geld maar liever voor veilige fietspaden. Iedereen wil geld maar vergeet dat de ene hand terugneemt wat de andere krijgt... Werk vinden in eigen omgeving is beter dan pendelen of om een fietsvergoeding te bedelen...
 • Bob Boomer

  2 jaar geleden
  En de mensen die tevoet naar hun werk gaan !? Dragen die niet bij tot minder files en minder CO2-uitstoot ? Subsidies, vergoedingen, centjes voor doelgroepen of hoe je het ook noemt, lijkt me pure discriminatie, niet ?
 • Joe Hoe

  2 jaar geleden
  Ik zou dan ook graag een vergoeding ontvangen omdat ik niet kan gaan werken met de fiets......