Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kamer geeft groen licht voor verlenging solden tot midden-februari

De Kamercommissie Economie heeft unaniem het licht op groen gezet voor een verlenging van de solden tot 14 februari. Het wetsvoorstel van de Franstalige liberalen had gisteren al de steun gekregen van onder meer minister van Economie Pierre-Yves Dermagne (PS).

7 reacties

 • nicole desseyn

  1 jaar geleden
  Geen kleren en schoenen nodig om in de kast te leggen kunnen toch nergens naartoe
 • Fonske Beys

  1 jaar geleden
  Met minder komen we er ook .
 • Paul Boeie

  1 jaar geleden
  Eerst willen ze de solden uitstellen om aan de volle pot te kunnen verkopen en nu krijgen ze het in de solden zelfs niet verkocht .
 • Frank Coussement

  1 jaar geleden
  Solden. Meestal is dit niet meer dan het misleiden van mensen.
 • Jan VANDEN BERGHE

  1 jaar geleden
  Zin daarvan ? Er loop nu al heel weinig volk in de winkelstraten. Dus de druk zal niet worden gespreid, want er is geen druk. Dat ze gewoon de mode van vorig jaar eens herhalen, want we konden toch niet echt en vrij meer leven, en dan hoeven geen totaal overbodige solden. Of anders moet men maar beginnen beseffen dat solden producten zijn die ooit veel te duur werden verkocht, en die men zo aan niemand kwijtraakte.
 1. EXCLUSIEVE VIDEO. De ultieme luxeleugen van Jean-Pierre Van Rossem: Het diepvriesgraf van ‘Niki’ dat in 1989 wereldnieuws was, maar dat vandaag niemand meer kent
  Play
  De Keuze van Dany
  18

  EXCLUSIEVE VIDEO. De ultieme luxeleugen van Jean-Pier­re Van Rossem: het diepvries­graf van ‘Niki’ dat in 1989 wereld­nieuws was, maar dat vandaag niemand meer kent

  De dood van ‘Niki’ Annys is in 1989 wereldnieuws. Ze is de tweede echtgenote van de flamboyante beursgoeroe Jean-Pierre Van Rossem. In ‘De keuze van Dany’ zie je hoe de beursbubbel rond Van Rossem barst en de cel dreigt. In een ultieme poging om zijn vel te redden geeft hij de dood van de Brugse kappersdochter op als reden waarom hij zijn schuldeisers niet kan betalen. Hij laat voor haar een diepvriesgraf bouwen in Knesselare. De halve wereldpers zakt naar het Meetjesland af. Vandaag heerst de rust. “Niki wie?”, klinkt het als we polsen naar ‘le tombe frigo’. Tot we de naam Jean-Pierre Van Rossem laten vallen. Bekijk hierboven het onwaarschijnlijke verhaal.