Staatssecretaris Sammy Mahdi in de Kamer.
Volledig scherm
Staatssecretaris Sammy Mahdi in de Kamer. © RV

Kamer debatteert nu al 30 uur over begrotingsakkoord en einde is nog niet in zicht

De Kamer debatteert nu al 30 uur over de State of the Union van premier Alexander De Croo (Open Vld). Op dit moment wordt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) ondervraagd en verscheidene andere ministers moeten nog de revue nog passeren.

133 reacties

 • Marcus Vadis

  1 maand geleden
  We gaan 50€ krijgen? en van Vlaanderen nog eens 50€, man we worden rijk! Spijitig genoeg is het maar een vestzak-broekzak operatie want dat geld moeten we op een andere manier weer terug betalen. En maar palaveren in dat parlement, democratie werkt niet meer, punt aan de lijn.
 • Jonathan Monsaert

  1 maand geleden
  Ik snap niet waarom de Belg dit misselijkmakend circus blijft tolereren. Dit ondemocratisch Vivaldi-gedrocht zadelt de werkende middenklasse op met geniepige belastingen allerhande en toch blijven wij dit pikken? Net zoals de torenhoge taksen op nutsvoorzieningen en diesel en benzine waardoor de prijzen de pan uit swingen. Ook hier laat de flatercoalitie ons in de steek. Waar blijven de gele hesjes? Aan alle verontwaardigden: pas jullie stemgedrag aan! #nietmijnregering #2024
 • Ruddy Claerhout

  1 maand geleden
  Niet hier gaat de goedkeuring volgen, maar bij de volgende verkiezingen.
 • boris paesen

  1 maand geleden
  Veel volk zit er niet.
 • Johan Janssen

  1 maand geleden
  We gaan ons lekker uitputten want dan maken we wijze beslissingen. De opgever verliest. Bende kleuters die hun eigen zakje wel zal vullen.
 1. Kamer debatteert over State of the Union: “De middenklasse krijgt peanuts toegeschoven, maar moet voor 600 miljoen euro in de eigen buidel tasten”

  Kamer debatteert over State of the Union: “De middenklas­se krijgt peanuts toegescho­ven, maar moet voor 600 miljoen euro in de eigen buidel tasten”

  Oppositie en meerderheid debatteren woensdag in de Kamer over de State of the Union die premier Alexander De Croo (Open Vld) dinsdag gaf. Onder meer de maatregelen van de regering tegen de stijgende energiefactuur zijn voorwerp van discussie. “De middenklasse krijgt peanuts toegeschoven, maar moet wel voor 600 miljoen euro in de eigen buidel tasten", sneerde N-VA-fractieleider Peter De Roover.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.