PHOTO_NEWS
Volledig scherm
© PHOTO_NEWS

Kamagurka haalt werk uit Vlaams Parlement na censuur

Comedian en kunstenaar Kamagurka trekt zijn werk terug uit de tentoonstelling 'Strips in originelen' in het Vlaams Parlement. Dat laat hij weten via Twitter. Kamagurka reageert daarmee op de vermeende censuur van parlementsvoorzitter Jan Peumans op de affiche van de expo.

 1. PROMOJAGERS SUPERTIP. Action verkoopt zwembad nu voor prikje: “Dat is echt wel IMMENS groot prijsverschil”
  1

  PROMOJA­GERS SUPERTIP. Action verkoopt zwembad nu voor prikje: “Dat is echt wel IMMENS groot prijsver­schil”

  De zomer is volop in het land en dan kan het heerlijk zijn om verkoeling te zoeken in een zwembad. Volgens de leden van de Facebookgroep Promojagers België zijn er koopjes te doen bij discounter Action. Je kan er een kleurrijk kinderbadje kopen voor maar 34,95 euro. “Bij Bol.com betaal je er nu 53,77 euro voor”, klinkt het. “En in het online warenhuis vidaXL zelfs 115,99 euro.”
 2. Vlaamse ambtenaren mogen enkel in Nederlands twitteren
  Update

  Vlaamse ambtenaren mogen enkel in Nederlands twitteren

  Vlaamse ambtenaren die vanuit hun functie actief zijn op Twitter mogen enkel in het Nederlands tweeten. Dat staat te lezen in het ambtenarenblad Dertien. Het bericht werd opgepikt door de site Journalinks. Het kabinet van Vlaams minister van Bestuurszaken Geert Bourgeois bevestigt: "De taalwetgeving is wat ze is. Officiële communicatie vanuit de Vlaamse overheid gebeurt in het Nederlands, ongeacht welk kanaal men gebruikt. De taalwetgeving geldt dus ook voor communicatie op sociale media."