Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © BELGA

Kajakverhuurders waarschuwen: “Waterpeil van Ourthe te laag om te kajakken”

Het waterpeil van de Ourthe is op dit moment te laag om in goede omstandigheden te kajakken. Verschillende verhuurbedrijven beslissen daarom om hun kajaks voorlopig op het droge te houden.

 1. Komt het zomertoerisme in de Europese hooggebergtes in gevaar na de gletsjerbreuk in Italië? “Als het begint te kraken, ben je al bijna te laat”
  PREMIUM

  Komt het zomertoe­ris­me in de Europese hooggeberg­tes in gevaar na de gletsjer­breuk in Italië? “Als het begint te kraken, ben je al bijna te laat”

  Na de catastrofale gletsjerbreuk in de Italiaanse Alpen, mogelijk veroorzaakt door de hittegolf, wordt ook in andere Europese hooggebergtes nauwgezet het zomertoerisme opgevolgd. Meer dan ooit wordt aangeraden om de grillen van de natuur niet uit te dagen. “Als je geen ervaring hebt met alpinisme of weerkunde, blijf er dan weg.”
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.