UFO meldingen in België
Volledig scherm
UFO meldingen in België © Belgisch UFO meldpunt

KAART. Hier werden in 2017 ufo's gespot in België

Het Belgisch UFO-meldpunt heeft vorig jaar 132 meldingen van ufo's (Unidentified Flying Objects) ontvangen, 16 minder dan in 2016. Dat meldt het meldpunt. Een ufo is een licht, een verschijnsel of een voorwerp in de lucht, dat ook na onderzoek niet geïdentificeerd kan worden. 2017 was een relatief "kalm" ufo-jaar, klinkt het, met naar jaarlijkse gewoonte vooral tijdens de zomermaanden een stijging van het aantal meldingen.

21 reacties

  • Marcel van Alderweireldt

    5 jaar geleden
    Vlaanderen is België?? Wishfull thinking van media en linkse politiek zeker ?
  • Geoffrey Buyens

    5 jaar geleden
    Ik zie ze ook vliegen ...
  • Carla Van Geel

    5 jaar geleden
    Zoals nog al gebeurde wordt Vlaanderen als België gepromoot vooral in het buitenland New York en omstreken waar de "burelen" van de Vlaamse regering liggen. Misschien zijn het de Aliëns die de winsten daarvan opstrijken of zijn er daar enkel verliezen?
  • Jef Denijs

    5 jaar geleden
    Niet moeilijk dat er in België zoveel UFO's gezien worden, België telt ook het meeste café's.
  • Eduard wynants

    5 jaar geleden
    Straks vinden ze daar nog een tax voor uit
  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
  2. KIJK. Nieuwe beelden tonen hoe sportende kinderen aan ergste ontsnappen op moment dat OHL-speler Kiyine met wagen sporthal binnenvliegt
    147

    KIJK. Nieuwe beelden tonen hoe sportende kinderen aan ergste ontsnappen op moment dat OHL-spe­ler Kiyine met wagen sporthal binnen­vliegt

    Sofian Kiyine (25), speler van OH Leuven, is donderdagavond betrokken geraakt bij een zwaar verkeersongeval. De voetballer crashte met z’n wagen spectaculair in een sporthal in Flemalle, in de buurt van Luik. Kiyine werd afgevoerd naar het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar. “We zijn geschokt en willen weten wat gebeurd is", aldus Peter Willems, de CEO van OH Leuven.
  1. Luc Bellings woont nu in Spanje, maar keert nog vaak terug naar ons land: “Op de Markt in Brugge ligt het ene bedrieglijke kot naast het andere”
    PREMIUM
    15

    Luc Bellings woont nu in Spanje, maar keert nog vaak terug naar ons land: “Op de Markt in Brugge ligt het ene bedrieglij­ke kot naast het andere”

    “Aan de Belgische kust is het beter tafelen dan aan de Costa Blanca.” Zeg dat zelfs Luc Bellings (58) het gezegd heeft. En hij kan het weten. Sinds hij zijn Hasseltse sterrenzaak sloot, verhuisde hij naar het Spaanse Alicante om er een fietsenzaak op te starten. Al blijft hij wél naar ons land terugvliegen om in zijn gevreesde stijl restaurants te recenseren en nu voor de tweede keer ‘De beste brasserieën aan de Belgische kust’ te bundelen: “Tien jaar geleden zou zo’n gids nog onmogelijk zijn geweest. Ik zou nooit voldoende goede brasserieën hebben gevonden.”
  2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
    Jobat

    De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

    Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.