Volledig scherm
© ShutterStock

Jupiler pakt uit met ‘1+1 gratis’-actie, maar niet iedereen is er even gelukkig mee

AB InBev heeft het nieuwe jaar ingezet met een stevige promotieactie. Wie een bak Jupiler koopt (24x33cl), krijgt er een bak gratis bovenop. Niet te missen voor bierliefhebbers die een koopje willen doen, maar niet iedereen is even enthousiast. Volgens het Vlaams expertisecentrum Alcohol en andere Drugs (VAD) is de actie “een slechte zaak”.

59 reacties

 • ROGER PIESSENS

  1 jaar geleden
  Na 1 dag al geen voorraad meer, bedriegerij dus!
 • raf peeters

  1 jaar geleden
  Over de grens is het altijd een heel jaar door 1+1 als je de prijzen ziet en vergelijkt
 • Leopold Vanhoof

  1 jaar geleden
  En waarom niet? Wanneer je met je oude wagen in bepaalde steden niet meer mag rijden omwille van de vervuiling en je betaalt er voor dan mag het wel? Alhoewel ik weinig sympathie kan opbrengen voor InBev.
 • David Borreman

  1 jaar geleden
  Wat een verbitterende samenleving hier...het is niet omdat er actie is 1plus 1gratis dat je dat moet kopen er zijn zo honderd acties per week...de horica kanniet anders meer of hun prijzen doen stijgen ...of ze gaan falliet dankzij de politiek...nu weer door de lez zones oa weer honderden klanten minder die een stad niet meer inmogen..door fietsers nu ook te gaan aanvallen als ze iets gaan drinken...de politiek zijn de grote schuldigen.merci
 • Dirk Bytebier

  1 jaar geleden
  Dat ze hun bier op een eerlijke manier verkopen aan een aanvaardbare prijs en niet op deze manier .
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Verkeersagent trekt vanuit het niets zijn wapen en dreigt bestuurder dood te schieten
  Play

  Verkeers­agent trekt vanuit het niets zijn wapen en dreigt bestuurder dood te schieten

 2. Bestuurder filmt hoe vulkanisch puin op auto tikt tijdens nieuwe uitbarsting Etna
  Play

  Bestuurder filmt hoe vulkanisch puin op auto tikt tijdens nieuwe uitbar­sting Etna