Het gaat om potjes van 400 gram met EAN-code 8718452375684 die een minimale houdbaarheidsdatum hebben tot 27/07/2022.
Volledig scherm
Het gaat om potjes van 400 gram met EAN-code 8718452375684 die een minimale houdbaarheidsdatum hebben tot 27/07/2022. © rv

Jumbo roept aardappelsalade terug door verkeerde etikettering

Jumbo Supermarkten roept potjes aardappelsalade met ei van 400 gram terug omdat er verkeerdelijk een etiket van rundvleessalade werd opgekleefd. Daardoor werd de aanwezigheid van mosterd niet vermeld, wat kan leiden tot een allergische reactie bij mensen die er allergisch of intolerant voor zijn.

 1. Hoe gezond zijn waterijsjes écht? Diëtiste proeft er 10 uit de supermarkt: “Dit ene ijsje bevat al 2 volledige suikerklontjes”
  PREMIUM
  Voor jou getest

  Hoe gezond zijn waterijs­jes écht? Diëtiste proeft er 10 uit de supermarkt: “Dit ene ijsje bevat al 2 volledige suiker­klont­jes”

  Heerlijk, zo’n verfrissend ijsje op een warme dag. Kies je zelf soms waterijsjes omdat je denkt dat die gezonder zijn dan een bol romig vanille-ijs? Diëtiste Sanne Mouha neemt 10 fruitige waterijsjes onder de loep om te ontdekken of dat wel klopt. “Hier zit suiker, suiker en nog eens suiker in”, vertelt ze over één ijsje uit de test. Scoren de andere negen beter? En waar moet je op letten als je de waterijsjes in je mandje legt? Ze proeft er 10 en velt haar oordeel.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. GETEST. Is Gillette echt de beste? Barbier test 7 scheermesjes uit de supermarkt: “Hiermee krijg ik helemaal niets af”
  PREMIUM

  GETEST. Is Gillette echt de beste? Barbier test 7 scheermes­jes uit de supermarkt: “Hiermee krijg ik helemaal niets af”

  De zomer is voor veel mannen dé tijd van het jaar om hun gezicht baard- en snorvrij te maken. Veel mannen grijpen daarom snel naar scheermesjes uit de supermarkt. Maar zijn die ook allemaal zo kwalitatief? Onze reporter ging langs bij barbier Ahmed Shaheed van de Brugse Ayoub’s barbershop. Die testte voor ons 7 verschillende scheermesjes. Bovendien geeft hij enkele handige scheertips mee. “Dit scheermesje is zijn geld dubbel en dik waard.”