Laura Tesoro, Vincent Fierens en Julie Van Den Steen gaan Vlaanderen doorkruisen voor Rode Neuzen Dag
Volledig scherm
Laura Tesoro, Vincent Fierens en Julie Van Den Steen gaan Vlaanderen doorkruisen voor Rode Neuzen Dag © DPG Media

Julie Van den Steen, Vincent Fierens en Laura Tesoro doorkruisen heel Vlaanderen met ‘Rode Neuzen Dag On Tour’

Op 20 november wordt de aftrap gegeven van de Rode Neuzen Dag On Tour: VTM-gezichten Julie Van den Steen en Laura Tesoro en Qmusic-presentator Vincent Fierens doorkruisen een ganse week heel Vlaanderen en roepen iedereen op om massaal acties op touw te zetten om geld in te zamelen voor Rode Neuzen Dag. Tijdens de tour worden dagelijks een aantal initiatieven ‘live’ in de kijker gezet. Al wie een actie via rodeneuzendag.be registreert, maakt kans om hierover te komen vertellen bij Julie, Vincent of Laura.

  1. Laura Tesoro onthult hoe leerkrachten een glansrol krijgen bij Rode Neuzen Dag 2021: “Elke jongere verdient een sidekick”

    Laura Tesoro onthult hoe leerkrach­ten een glansrol krijgen bij Rode Neuzen Dag 2021: “Elke jongere verdient een sidekick”

    Leerlingen verdienen een luisterend oor en een sprekend hart op school, iemand aan wie ze alles kwijt kunnen en met hen meevoelt. Die boodschap draagt Rode Neuzen Dag 2021 uit, de zesde editie al. Leerkrachten krijgen de glansrol, maar ze staan voor een zware opdracht: de helft van de jongeren voelt zich niet begrepen, 8 op de 10 vindt dat er te weinig gesproken wordt over hoe hij of zij zich voelt. “We hebben te lang een blinddoek gedragen.”