Laura Tesoro, Vincent Fierens en Julie Van Den Steen gaan Vlaanderen doorkruisen voor Rode Neuzen Dag
Volledig scherm
Laura Tesoro, Vincent Fierens en Julie Van Den Steen gaan Vlaanderen doorkruisen voor Rode Neuzen Dag © DPG Media

Julie Van den Steen, Vincent Fierens en Laura Tesoro doorkruisen heel Vlaanderen met ‘Rode Neuzen Dag On Tour’

Op 20 november wordt de aftrap gegeven van de Rode Neuzen Dag On Tour: VTM-gezichten Julie Van den Steen en Laura Tesoro en Qmusic-presentator Vincent Fierens doorkruisen een ganse week heel Vlaanderen en roepen iedereen op om massaal acties op touw te zetten om geld in te zamelen voor Rode Neuzen Dag. Tijdens de tour worden dagelijks een aantal initiatieven ‘live’ in de kijker gezet. Al wie een actie via rodeneuzendag.be registreert, maakt kans om hierover te komen vertellen bij Julie, Vincent of Laura.

 1. RODE NEUZEN INTERVIEW. Laura Tesoro heeft veel steun aan zanglerares Oljana: “Ik duwde mezelf over mijn limieten. Ze zei: voor wíe in godsnaam?”
  PREMIUM
  Showbizz

  RODE NEUZEN INTERVIEW. Laura Tesoro heeft veel steun aan zanglera­res Oljana: “Ik duwde mezelf over mijn limieten. Ze zei: voor wíe in godsnaam?”

  Oljana Weyler (39) is méér dan de zangcoach van Laura Tesoro (25). “Ook wel coach zonder het voorzetsel zang-, inmiddels.” En dat ontstond toen Laura even op drift sloeg toen ze op haar achttiende voor de derde keer zakte voor het toelatingsexamen voor het conservatorium. “Soms moet je op weg naar de top ook eens terugkijken hoe vér je al bent.” Een gesprek over niet willen opgeven, steun vinden bij elkaar en je limieten kennen.
 2. INTERVIEW. Thomas Vanderveken: "Liefde is een keuze: als je 'ja' zegt, kom je daar niet op terug”
  PREMIUM
  36

  INTERVIEW. Thomas Vanderve­ken: "Liefde is een keuze: als je 'ja' zegt, kom je daar niet op terug”

  “Alsof het goud van de bergen klaterde.” Toen Thomas Vanderveken (41) vijftien jaar geleden op Véronique Leysen botste, was hij op slag verkocht. Drie zonen later beschrijft hij haar als de vrouw van zijn leven. En mocht dat gevoel morgen anders zijn, dan nóg zal ze de vrouw van zijn leven zijn. Omdat hij vindt: liefde gaat over een keuze. Overspel is dan maar anekdotiek, vertelt hij in dit bloedeerlijke interview. Zestien vragen van Dirk De Wachter, zestien antwoorden: recht uit het hart.
 3. Laura Tesoro onthult hoe leerkrachten een glansrol krijgen bij Rode Neuzen Dag 2021: “Elke jongere verdient een sidekick”

  Laura Tesoro onthult hoe leerkrach­ten een glansrol krijgen bij Rode Neuzen Dag 2021: “Elke jongere verdient een sidekick”

  Leerlingen verdienen een luisterend oor en een sprekend hart op school, iemand aan wie ze alles kwijt kunnen en met hen meevoelt. Die boodschap draagt Rode Neuzen Dag 2021 uit, de zesde editie al. Leerkrachten krijgen de glansrol, maar ze staan voor een zware opdracht: de helft van de jongeren voelt zich niet begrepen, 8 op de 10 vindt dat er te weinig gesproken wordt over hoe hij of zij zich voelt. “We hebben te lang een blinddoek gedragen.”