Volledig scherm
© BELGA

"Jongeren meppen mannen in elkaar in Molenbeek"

Bij een vechtpartij in de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek zijn gisteravond twee mannen gewond geraakt aan het hoofd. Dat meldt de lokale politie van de zone Brussel-West. De twee mannen verkeerden niet in levensgevaar en voorlopig zijn nog geen verdachten opgepakt, aldus nog de politie.

22 reacties

 • Philip Lievens

  3 jaar geleden
  "Jongeren" daar gaat de geloofwaardigheid van de pers weer...
 • Imad Ben

  3 jaar geleden
  Teleurstellend maar 5 overvallers die een kleine tot geen buit moeten delen door 5 man? Believe me die jongeren zn wel ietsje slimmer dan dat. Geen overval maar meer aan de hand.
 • Gerry Cle

  3 jaar geleden
  Helaas heeft deze regering geen intentie om zulke daders effectief op te sluiten zoals ze al zolang beloven. Waarom zouden ze ook? Hoe meer dit gebeurd, hoe meer stemmen zij halen.
 • franky van damme

  3 jaar geleden
  Men kan dat daar alleen opkuisen als men er incognito gewapend rondhangt en wacht tot wanneer er een bende lafaards u probeert te bestelen en te slaan,om ze dan de gepaste lik op antwoord te geven via elektrocutie of ander wapen om ze uit te schakelen
 • Désiré Van Nieuwenhuyzen

  3 jaar geleden
  We weten al wat we moeten verstaan onder "jongeren". Mogen we dan veronderstellen dat het Belgen betreft als het over "mannen" gaat ?
 1. Koud en overwegend droog, morgen overal sneeuw: ontdek hier waar en wanneer

  Koud en overwegend droog, morgen overal sneeuw: ontdek hier waar en wanneer

  Er staat ons dit weekend een winterprik(je) te wachten. Zaterdag zal een nieuwe sneeuwzone over ons land trekken, en deze keer zal het overal in Vlaanderen een tijdje sneeuwen. Bij temperaturen rond het vriespunt zal die sneeuw tijdelijk ook kunnen blijven liggen. “We verwachten overal in Vlaanderen een tijdelijk sneeuwtapijtje van enkele centimeters. Maar wie van de sneeuw wil genieten zal snel moeten zijn, want op zondag worden de temperaturen overal positief en smelt de sneeuw weer weg”, zegt Samuel Helsen, weerman bij NoodweerBenelux.
 1. Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plussers
  Play
  Covid-19

  Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plus­sers

 2. 15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug
  Play

  15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug