BELGA
Volledig scherm
© BELGA

"Jongeren meppen mannen in elkaar in Molenbeek"

Bij een vechtpartij in de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek zijn gisteravond twee mannen gewond geraakt aan het hoofd. Dat meldt de lokale politie van de zone Brussel-West. De twee mannen verkeerden niet in levensgevaar en voorlopig zijn nog geen verdachten opgepakt, aldus nog de politie.

22 reacties

 • Philip Lievens

  5 jaar geleden
  "Jongeren" daar gaat de geloofwaardigheid van de pers weer...
 • Imad Ben

  5 jaar geleden
  Teleurstellend maar 5 overvallers die een kleine tot geen buit moeten delen door 5 man? Believe me die jongeren zn wel ietsje slimmer dan dat. Geen overval maar meer aan de hand.
 • Gerry Cle

  5 jaar geleden
  Helaas heeft deze regering geen intentie om zulke daders effectief op te sluiten zoals ze al zolang beloven. Waarom zouden ze ook? Hoe meer dit gebeurd, hoe meer stemmen zij halen.
 • franky van damme

  5 jaar geleden
  Men kan dat daar alleen opkuisen als men er incognito gewapend rondhangt en wacht tot wanneer er een bende lafaards u probeert te bestelen en te slaan,om ze dan de gepaste lik op antwoord te geven via elektrocutie of ander wapen om ze uit te schakelen
 • Désiré Van Nieuwenhuyzen

  5 jaar geleden
  We weten al wat we moeten verstaan onder "jongeren". Mogen we dan veronderstellen dat het Belgen betreft als het over "mannen" gaat ?